НовиниЧеркасиУ Черкасах відбудеться виставка художниці, яка створює ілюстрації до...

У Черкасах відбудеться виставка художниці, яка створює ілюстрації до дитячих книг

-

- Advertisment -

6 червня о 16:00 у Черкаському художньому музеї відбудеться відкриття персональної виставки Марії Безкоровайної «Хованки». Виставка відбудеться за підтримки місцевого підприємства ВП «Черкаська ТЕЦ» ПРАТ «Черкаське хімволокно».

Художниця народилася у м. Краматорськ. Утім, через війну в Україні вимушено залишила свою рідну домівку. Нині вона живе та працює в Тернополі. З перших днів війни Марія займається волонтерською діяльністю, проводить безкоштовні творчі майстерки для дітей внутрішньо переміщених осіб, що знайшли прихисток на Тернопільщині.

Виставку присвячено Міжнародному Дню захисту дітей. У музеї буде представлено 30 унікальних творів художниці, написаних аквареллю.

«Хованки» – це про погляд на світ та пошук захищеності. Від руйнівного впливу постійного страху хочеться сховатися… Граючи в хованки з жахливою реальністю, душа шукає прихисток. Як у дитинстві, гра у хованки дарує відчуття захищеності та магії. Сьогодні наша внутрішня сила складається зі спогадів, вони надихають і не дають зневіритися», – Марія Безкоровайна.

Запрошуємо всіх охочих, пограти в хованки, як дорослих так і дітей. Виставка триватиме в Черкаському художньому музеї з 06 червня до 01 липня 2024р.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x