НовиниЧеркасиУ Черкасах попрощалися з двома військовими

У Черкасах попрощалися з двома військовими

-

- Advertisment -

Сьогодні у Черкасах в останню путь провели старшого солдата Євгенія Мірошніченка та солдата Олександра Зайкова. Про це повідомляє міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.

Мірошніченко Євгеній Олександрович народився в селі Івашинівка, що на Дніпропетровщині. Там пішов у школу, закінчив Криворізький професійний гірничо-технологічний ліцей та здобув професію «складач поїздів». Після проходив військову службу та підписав контракт, був учасником АТО.

Служив на посаді головного сержанта командира відділення охорони взводу. Брав участь в обороні держави та стримуванні збройної агресії рф. Гідно виконуючи свій обов’язок, загинув на Донеччині. Серце захисника зупинилося у 26 років.

Зайков Олександр Андрійович народився та виріс у Черкасах. Навчався в ЗОШ №25, здобув професію слюсаря з ремонту автомобілів у Черкаському професійному ліцеї. У автомобільній школі “Сігма”отримав свідоцтво з підготовки водіїв транспортних засобів. Після навчання працював у Києві на станції технічного обслуговування.

Військову службу проходив на посаді гранатометника. Загинув на Луганщині від смертельних поранень внаслідок артилерійського обстрілу. Олександру Зайкову було 37 років.

Читайте також:

На Тальнівщині провели в останню путь захисника

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x