НовиниЧеркасиУ Черкасах патрульні виявили двох водіїв напідпитку

У Черкасах патрульні виявили двох водіїв напідпитку

-

- Advertisment -

Патрульні поліцейські, патрулюючи вулицю Оборонну, виявили автомобіль ВАЗ 2106, який порушував правила дорожнього руху. Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Черкаської області.

Під час спілкування з водієм, поліцейські помітили ознаки алкогольного сп’яніння та запросили пройти огляд на наявність алкоголю в організмі. Результат тестування виявив 3,07 проміле. Також встановлено, що водій не мав права на керування транспортними засобами.

Патрульні склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) та винесли постанову за ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою без відповідного дозволу) КУпАП.

Також правоохоронці зупинили іншого водія автомобіля ВАЗ 2199 за порушення комендантської години

Патрульні на вулиці В’ячеслава Чорновола виявили водія, який рухався під час комендантської години. Під час перевірки, поліцейські виявили ознаки алкогольного сп’яніння та запросили водія на огляд. Результат виявив 1,22 проміле. Також встановлено, що цей громадянин не мав права керувати автотранспортом та вже притягувався до відповідальності за відповідне правопорушення.

Патрульні склали протоколи за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) та за ч. 5 ст. 126 (Керування транспортним засобом без відповідного дозволу повторно протягом року) КУпАП.

Читайте також:

Жительку Сміли, яка обікрала військовослужбовця, засудили на понад 5 років тюрми

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан запрошують у Холодний Яр на “Дику гонку” – як це буде? 

18 травня у Холодному Яру відбудеться забіг з перешкодами "Дика Гонка". Усі зібрані кошти буде скеровано на потреби воїнів...

На Черкащині все ще можливі заморозки – Гідрометцентр 

Погоду у місті Черкаси та області формує Скандинавський циклон. Прохолодна температура ще затримається на території регіону, можливі заморозки. Пише...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x