додому Новини Черкаси У Черкасах нетверезий водій спричинив ДТП та втік з місця пригоди

У Черкасах нетверезий водій спричинив ДТП та втік з місця пригоди

0

На винуватця дорожньо-транспортної пригоди, який втік з місця події, патрульні склали 5 адмінматеріалів. Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Черкаської області.

Днями патрульні отримали повідомлення про ДТП на перехресті вулиці Пастерівська та проспекту Хіміків, в якій зіштовхнулися автомобілі Renault Megane та Hyundai Accent.

Прибувши на місце події, інспектори поспілкувалися з заявницею, яка повідомила, що винуватець події втік з місця ДТП, але залишився номерний знак автомобіля Hyundai. Патрульні перевірили номерний знак за базами даних і зателефонували водієві.

Після спілкування з правоохоронцями, винуватець події прибув на місце ДТП . Чоловік плутався в показах, але очевидець підтвердив його причетність до пригоди. Додатково виявлено, що водій був позбавлений права керування, а також мав ознаки алкогольного сп’яніння, відмовившись пройти огляд.

За цими фактами на правопорушника складено 5 адмінматеріалів:

1. Протокол за статтею 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП);

2. Протокол за статтею 122_4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди);

3. Протокол за частиною 4 статті 130 (Вживання особою, яка керувала транспортним засобом, після ДТП за її участю алкоголю);

4. Постанову за частиною 4 статті 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування);

5. Постанову за частиною 1 статті 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має при собі полісу обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів та свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу) КУпАП.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version