НовиниОсвітаУ Черкасах автор скульптури «Скрипка-груша» створив «Барабан-яблуко»

У Черкасах автор скульптури «Скрипка-груша» створив «Барабан-яблуко»

-

- Advertisment -

Будівлю корпусу №2 музичної школи №2 прикрасила міні-скульптура «Барабан-яблуко». Її автором є відомий черкаський скульптор Владислав Димйон. Про це повідомляють у Черкаській міській раді.

Робота є продовженням проєкту міні-скульптур музичних інструментів на фасадах мистецьких закладів Черкас. Бронзова міні-скульптура «Скрипка-груша» вже прикрашає корпус №1 цього закладу.

Відкриття приурочили до відзначення 55-річчя від заснування закладу. Працівників привітала з ювілеєм та вручила відзнаки за вагомий особистий внесок у розвиток естетичного виховання підростаючого покоління начальниця управління освіти Надія Євчак.

музична школа

Також під час заходу відбулася презентація стінопису «Музика – струни душі» в приміщенні першого корпусу музшколи. Він був створений за кошти міської програми «Надання цільових стипендій у галузі культури». Автор цієї роботи – Віра Цилюрик, викладач Черкаської дитячої художньої школи ім. Данила Нарбута. Цей проєкт дає змогу дітям поринути у творчу атмосферу, надихає їх на нові звершення та перемоги.

Ще один проєкт, який презентували під час заходу – нотна збірка ансамблів для фортепіано в обробці та аранжуванні Валентини Яковенко та Ольги Панченко «Музичні візерунки», яка також побачила світ завдяки міській програмі надання цільової стипендії у галузі культури.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x