додому Новини Черкащина У центрі Черкас збираються створити найбільший в Україні сад магнолій

У центрі Черкас збираються створити найбільший в Україні сад магнолій

0

У Черкасах під час реконструкції скверу "Юність" збираються висадити молоді дерева магнолій. Про таку ідею розповів під час сьогоднішніх обговорень будівництва театральної площі міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.

Про це повідомляє кореспондент сайту vikka.ua.

За словами мера, проект реконструкції скверу в центрі міста обговорювали чотири роки, питали думки містян, однак єдиної думки не дійшли. Наразі проект вже затвердили. Зазначимо, що на території скверу вже розпочали роботи, там встановлюють захисний паркан.

"У нас є концепція зробити найбільший в Україні сад магнолій. Зараз цю концепцію обговорюють з провідними українськими компаніями, які володіють великими розсадниками з насадженнями декоративних дерев. Хочемо, щоб це була родзинка нашого міста. Хочемо не просто створити алею магнолій, а зробити дійсно найбільший сад, де буде багато видів дерев", – повідомив Анатолій Бондаренко.

Додамо, що громадська активістка Вікторія Феофілова, яка займатиметься опитуванням громадян щодо реконструкції театральної площі повідомила, що під час створення проекту буде враховано і затверджений проект "Юності".

"Для нас важливо комплексно підходити до ситуації і брати не лише територію площі, а й навколишні території. Тому на етапі дослідження ми будемо враховувати затверджений проект "Юності", щоб зрозуміти, як це все може поєднатися між собою", – відзначила громадська активістка.

Facebook / Fedir Balaba

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкасців питають, якою має бути центральна площа.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини!

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version