додому Новини Черкаси У центрі Черкас завершують перший етап реконструкції тепломережі

У центрі Черкас завершують перший етап реконструкції тепломережі

0

Перший етап реконструкції тепломережі, яка пролягає по вулиці Остафія Дашкевича у Черкасах, на завершальному етапі. Працівники КПТМ «Черкаситеплокомуненерго» замінили зношені труби на кварталі від вулиці Благовісної до Гоголя.

Про це повідомляє пресслужба Черкаської міської ради.

Як зазначає директор підприємства Павло Карась, після благоустрою цієї території комунальники перейдуть на вулицю Святотроїцьку, де також будуть проводитися роботи із заміни мережі.

«Після виконання робіт по вул. Святотроїцькій буде продовжено роботи на вул. Дашкевича, на ділянці від вул. Гоголя до бульв. Шевченка. Завершити ці роботи плануємо у наступному році. Роботи виконуються в межах інвестиційної програми КПТМ «Черкаситеплокомуненерго». Старі труби, які вже відпрацювали свій термін експлуатації, ми замінюємо на нові, попередньо ізольовані. Гарантійний термін їх експлуатації – 20 років», – говорить керівник підприємства.

Реконструкція аварійної мережі забезпечить безперебійну подачу тепла до центральної частини Черкас. За словами мера міста Анатолія Бондаренка, опісля реконструкції на вулиці Остафія Дашкевича планують провести капітальний ремонт дорожнього покриття.

Також у Черкасах у 2021 році планується капітально відремонтувати 17 аварійних безгосподарських мереж. На це в бюджеті передбачено 5 млн. грн.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаські рятувальники продовжують відновлювати будівлі на Донеччині.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version