НовиниЧеркащинаУ центрі Черкас прикрашають великодні дерева та встановлюють писанки...

У центрі Черкас прикрашають великодні дерева та встановлюють писанки (ФОТО)

-

- Advertisment -

У сквері "Юність" та на Соборній площі тривають останні приготування до Великоднього фестивалю. Про це інформують у прес-службі КП "Дирекція парків".

У сквері "Юність" вже встановили та завершують прикрашати сім великодніх дерев. 24 великодні писанки тішитимуть черкасців цьогоріч на Соборній площі.

"Ми вирішили виставити писанки на Соборній площі, адже у порівнянні із минулими роками, рівень цьогорічного конкурсу значно вищий. Є сенс презентувати достойні роботи на головній площі міста, – говорить головний спеціаліст управління культури ЧМР Людмила Чорномор. – Соборна площа дає можливість насолоджуватися людям красою, а не красти".

Як відомо, минулоріч стався прикрий інцидент – одну із писанок викрали. Тому міська рада на час проведення фестивалю звернулася до правоохоронців із проханням сформувати додатковий патруль, який буде протягом доби наглядати за експонатами. Із проханням долучитися до цього процесу організатори звернулися і в облраду.

"Дирекція парків" нагадує, вже 5 квітня у сквері "Юність" відбудеться відкриття виставки вуличних інсталяцій "Черкаська писанка – 2018". А 9 квітня на черкасців чекає музично-розважальна програма "Весна воскресла – Великдень принесла", де на учасників чекає низка майстер-класів, конкурси, ярмарки, діятиме містечко майстрів, святкова фотозона та виступи дитячих танцювальних колективів.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах незабаром стартує Великодній фестиваль.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x