НовиниЧеркащинаУ Буки заходить перший інвестор: збудують готель для туристів

У Буки заходить перший інвестор: збудують готель для туристів

-

- Advertisment -

Біля Буцького каньйону, який днями столичні журналісти внесли до ТОП-5 місць, що можуть замінити закордонні поїздки, збудують перший готель для туристів. Термін будівництва – два роки. Про це повідомив селищний голова Буків Сергій Залізняк, передає сайт «Укрінформ».

«У порівнянні з минулим роком людей стало трохи менше. Воно й зрозуміло – кордони потихеньку відкриваються й люди виїжджають. Але побільшало іноземних делегацій, які їдуть до нас цілими автобусами. На вихідних був автобус туристів із Англії. Ще раніше приїздила делегація із В’єтнаму. Приїжджають туристи з багатьох країн і навіть із Африки», – розповів Залізняк.

Буцький каньйон

У Буках уже почали встановлювати лави біля наймальовничіших місць. Завезли камінь для облаштування клумб.

«Потихеньку починаємо будувати готель. Уже з’явився інвестор, який виготовляє проєктно-кошторисну документацію на готельно-ресторанний комплекс. Термін будівництва – два роки. Це один із перших наших інвесторів», – додав селищний голова.

Буцький каньйон столичні журналісти сайту «OBOZREVATEL» внесли до ТОП-5 місць України, які можуть замінити закордонні аналоги. Цю місцину ще називають маленькою Швейцарією. Каньйон розташований на річці Гірський Тікич.

Скелясті береги тягнуться на 2,5 кілометри, а в висоту досягають 30 метрів. Тут можна порибалити, покататися на човнах, зайнятися скелелазінням і просто відпочити з наметом. Поруч можна оглянути водоспад Вир, водяний млин XIX століття і навіть український Стоунхендж – залишки старої споруди з великих брил граніту.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x