додому Новини У будинку за драмтеатром буде вп'ятеро менше квартир, ніж планувалось (ВІДЕО)

У будинку за драмтеатром буде вп'ятеро менше квартир, ніж планувалось (ВІДЕО)

0

Заступник міського голови Олександр Ільченко голосував за зведення будинку за драматичним театром, оскільки не мав законних підстав відмовити забудовнику.

Про це він заявив на прес-конфереції, інформує журналіст vikka.ua.

"Надання містобудівних умов та обмежень на земельну ділянку за драмтеатром викликало багато різних є висловлювань… Я хочу висловити свою позицію. Вона дуже проста: кожен службовець органів місцевого самоврядування має у своїй роботі керуватися виключно законами України та іншими нормативними документами. Є єдина нормативна підстава для відмови в наданні містобудівних умов та обмежень: невідповідність намірів забудовника містобудівній документації місцевого рівня. Наміри забудови відповідають зонінг-плану, тож відмовити підстав не було", – пояснив Ільченко.

Він зазначив, що забудовник змінив свої наміри. Якщо спочатку в проектній документації він висловив бажання збудувати будинок на 380 квартир, то тепер лише на 80. Половину земельної ділянки відведуть під рекреаційну зону: місце для відпочинку громадян, дитячі майданчики.

Заступник мера підтвердив, що на місці ями тепер буде саме 12-поверхівка. Водночас він зазначив, що влада не встановлює термінів зведення будинку.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version