НовиниУ Бондаренка відбулася ротація радників

У Бондаренка відбулася ротація радників

-

- Advertisment -

Два відомих черкаських політики стали радниками міського голови Черкас Анатолія Бондаренка. Це, зокрема, депутат міської ради від "Блоку Петра Порошенка" Олександр Радуцький та екс-депутат ВР від "Удару" Віталій Іляшенко.

Відповідні заяви вони подали ще у грудні. Тоді ж попросили здійснити антикорупційну перевірку. Політики подали і свої декларації. Про це повідомив кореспондент vikka.ua.

Так, Олександр Радуцький, задекларував за 2014 рік понад 125 тис. грн. доходу, з них 107 тис – це заробітна плата. У власності нового радника міського голови три земельні ділянки: дві площею по 1000 і одна – 500 м. кв, квартира в  68 кв. м, і автомобіль. Сума внесків в ТОВ "Ела груп" близько 1,5 млн. грн.

Доходи Віталія Іляшенка виглядають значно скромніше, ніж у екс-секретаря міської ради. Так, політик заробив за 2014 рік 75 тис. грн. Це все заробітна плата. Нерухомості, автомобілів чи земельних ділянок він не має.

Водночас на сайті міської ради зазначається, що перевірки, передбачені законом "Про очищення влади", припинені у зв’язку із звільненням щодо іншого радника – депутата обласної ради від "Батьківщини" Романа Буданцева. Його пророкували на посаду заступника міського голови.

Як повідомляв сайт vikka.ua, міський голова Черкас разом із депутатами Черкаської міської ради протестували нові тролейбуси.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Суд оштрафував чиновницю із Черкас: вона пропонувала прикордоннику 100 доларів хабара

Старосамбірський районний суд Львівської області оштрафував на 68 тисяч гривень посадовицю Черкаської міськради Тетяну С. Жінка намагалася підкупити прикордонника...

У Черкасах виявили нелегала, який протягом восьми років незаконно перебував в Україні

Чоловік із Грузії, якого виявили міграційники в Черкасах, перебував у статусі нелегального мігранта протягом майже 8 років. Про це...

Цікаве:

Акумуляторні пилососи: змініть свої звичні поняття про прибирання

Не секрет, що у сучасному світі найважливішим ресурсом є...

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x