НовиниУ "Батьківщині" відмовилися від пропозиції Одарича

У "Батьківщині" відмовилися від пропозиції Одарича

-

- Advertisment -

Після зірваної у вівторок сесії міськради міський голова Сергій Одарич публічно звернувся до представників "Батьківщини" із запрошенням до коаліції. За коментарем із цього приводу видання "Кропива" звернулося до голови фракції батьківщинівців у міській раді Романа Дісканта.

–  У нас була розмова з міським головою перед сесією: і я дав йому відповідь у перерві. Ми ухвалили рішення не входити в більшість. Також принципово відмовилися від квотного принципу призначення на посади між учасниками більшості. Мер пояснив: він не проти, щоб громадськість входила у виконком, але на сесію чомусь був винесений проект, у якому були лише чиновники. Наша пропозиція була і залишається незмінною – формування виконкому на паритетних засадах, тобто 50 на 50 з громадськістю. Я все ж сподіваюся що міський голова прислухається до громади, щоб представники громадськості також брали участь не лише в контролі влади, а й приймали рішення і несли за них відповідальність, –  говорить Роман Діскант.

Крім того,  лідер батьківщинівців у міськраді підкреслив, що факт невходження в більшість та неотримання посад не означає, що депутати не будуть працювати на місто. За його словами, депутати працюватимуть над конкретними питаннями: розвитком підприємництва та співпрацею з громадськістю,  підтримуватимуть усі конструктивні позиції незалежно від того, хто з депутатів їх запропонував.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський драматичний театр готує двомовний проєкт «Чарівник країни ОЗ» (ВІДЕО)

Масштабний проєкт готує колектив Черкаського музично-драматичного театру. Мюзикл «Чарівник країни ОЗ» готують одразу у двох версіях: українською та німецькою...

Нетвереза водійка спричинила ДТП у Черкасах (ФОТО)

Учора поліцейські отримали повідомлення про ДТП, що сталася на вулиці Пастерівській. Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Черкаської області. Прибувши...

Цікаве:

Відмінності між iPhone 12 Pro та iPhone 13

Постійна еволюція ринку смартфонів виділяє дві перлини серед флагманських...

З іграшками і малюнками у Черкасах вшанували пам’ять загиблих дітей внаслідок російської агресії

Департамент соціальної політики спільно з соціальними установами провели акцію...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x