НовиниЗдоров'яУ 125 освітніх закладах Черкащини учні та педагоги хворіють...

У 125 освітніх закладах Черкащини учні та педагоги хворіють на covid-19

-

- Advertisment -

72 учні та 163 педагогічні працівники хворіють на коронавірус в Черкаській області. Протягом тижня захворів 51 учень та 91 працівник.

Загалом інфекцію виявили в учнів та працівників 125 шкіл області. Про це розказала заступниця начальниці Управління освіти і науки Черкаської ОДА Оксана Сімушіна, пише пресслужба ОДА.

Також є випадки захворювання у 54 дитячих садочках. Протягом тижня їхня кількість збільшилася на 22 заклади. Хворіють 4 вихованці та 31 працівник.

«На самоізоляцію в області направлено 305 класів. Це 6 тисяч учнів та майже 500 педагогів. За останній тиждень на самоізоляції опинилися 95 класів. Дошкільних груп на самоізоляції – 22, за останній тиждень – 7 груп», – сказала Оксана Сімушіна.

Дистанційно навчаються учні у 18 школах у Смілянському, Звенигородському, Драбівському, Золотоніському районах, Тальнівській, Паланській, Чигиринській, Ротмістрівській, Тернівській, Білозірській та Медведівській ОТГ. На дистанційній роботі перебуває два заклади дошкільної освіти в Тальнівській, Балаклеївській ОТГ.

Оксана Сімушіна нагадала, що з 5 жовтня Канів перебуває у «червоній» зоні. Тому 6 шкіл та 8 садочків, а це 2700 школярів та 850 дошкільнят, навчаються дистанційно. Загалом на Черкащині дистанційно навчаються 8823 учні та 955 дошкільнят у 24 школах та 10 садочках.

«Кількість випадків захворювання на covid-19 збільшується, тому треба дотримуватися всіх протиепідемічних заходів не тільки в закладах освіти, але і в громадському транспорті, громадських місцях. Прошу батьків, учнів, педагогів носити маски, дотримуватися соціальної дистанції, не відвідувати масові заходи», – говорить освітянка.

Як повідомляв сайт vikka.ua, за добу на Черкащині – 236 нових випадків коронавірусу та 23 одужань.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Пішов із життя відомий черкаський тренер

Пішов із життя видатний тренер-викладач із боксу Віктор Андрійович Кіхтенко, який присвятив своє життя розвитку цієї спортивної галузі. Про...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x