додому Новини Спорт Троє з "Черкаських Мавп" увійшли до розширеного списку збірної України

Троє з "Черкаських Мавп" увійшли до розширеного списку збірної України

0

Одразу троє черкасців потрапило до розширеного списку збірної України на четверте вікно відбору до ЧС-2019, що був оприлюднений на офіційному веб-сайті Федерації баскетболу України. Про це повідомляє прес-служба БК "Черкаські Мавпи".

Всі троє гравців вже найближчим часом зберуться в Києві задля того, аби якісно провести підготовку до надзвичайно важливих в турнірному значенні матчів.

Нагадаємо, що теперішній гравець Лос-Анджелес Лейкерс Святослав Михайлюк викликався до лав збірної ще у зовсім юному віці та став рекордсменом чемпіонату світу з баскетболу, вийшовши на паркет у формі дорослої збірної у віці 17 років та 52 днів. Тоді Свят побив рекорд самого Арвідаса Сабоніса.

Цього разу Михайлюк вийде на паркет у 21 рік та, сподіваємось, принесе велику користь збірній.

Другим представником Черкас у тренувальному таборі стане ще один вихованець черкаської школи баскетболу − Олександр Кобець. Це також не перший виклик Олександра до лав дорослої збірної.

І третім став гравець та один з лідерів черкаського клубу − Володимир Конєв, який матиме шанс відіграти за збірну п'ятий та шостий матчі в цьому відборі.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" впевнено здобули другу перемогу на початку сезону.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version