додому Новини Черкаси Троє з «Черкаських Мавп» стануть майстрами спорту України

Троє з «Черкаських Мавп» стануть майстрами спорту України

0

«Черкаські Мавпи» продовжують відкривати нові горизонти для своїх гравців та давати можливість баскетболістам досягати максимальних результатів. Днями черкаська команда стала фіналістом Кубка України. Гравці «Мавп» здобули свої перші медалі з чемпіонського 2018 року.

Про це повідомляє пресслужба «Черкаських Мавп».

А взагалі це був перший вихід до фіналу Кубка для «Черкаських Мавп», коли у цьому турнірі брали участь команди Суперліги. Відзначимо, що клуб вже здобував Кубок України у 2011-му році, але тоді цей турнір проходив для команд Вищої ліги.

Вихід до фіналу Кубка України став для кількох гравців клубу особливим. Троє баскетболістів «Черкаських Мавп» – Олег Бондаренко, Ігор Сергеєв та Антон Дзюба виконали норматив майстра спорту України. Усі троє є важливими гравцями «Черкаських Мавп» і зробили свій вагомий внесок у результат команди. Незабаром документи про це досягнення гравців будуть передані до Міністерства молоді і спорту України.

Відзначимо, що ці хлопці – не перші гравці «Черкаських Мавп», які мають такі відзнаки. Найбільш знаковий титул мають вихованці баскетбольної школи Михайла Бродського – Іван Ткаченко та Нікіта Руслов. Обидва баскетболісти є майстрами спорту міжнародного класу. Це звання гравці «Мавп» отримали за участь у збірній України з баскетболу 3х3, з якою вони в 2019-му році стали срібними призерами чемпіонату світу.

Також в основному складі «Мавп» грає ще три майстри спорту України – це Дмитро Скапінцев, Володимир Конєв та Сергій Попов. А головний тренер «Черкаських Мавп» Максим Міхельсон є заслуженим тренером України.

Як повідомляв сайт vikka.ua, протягом тижня «Черкаські Мавпи» проведуть три матчі Суперліги.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version