додому Новини Черкащина Троє "свободівців" хочуть працевлаштуватись у відділі, створеному на скандальній сесії в Каневі

Троє "свободівців" хочуть працевлаштуватись у відділі, створеному на скандальній сесії в Каневі

0

Троє членів партії ВО "Свобода" претендують на посади головних спеціалістів відділу національно-патріотичного виховання департаменту освіти та гуманітарної політики. Їхні декларації як кандидатів на посаду розміщено на сайті НАЗК, пише 18000.

Зокрема, серед претендентів – член виконавчого комітету від ВО "Свобода" на громадських засадах Діана Тяско.

У декларації Діана Тяско вказала дохід, отриманий від роботи у Будинку культури ім. І. Кулика, загальна сума якого – 23 715 грн.

Ще один кандидат на цю посаду – депутат міськради від "Свободи" Антон Ведула. У декларації за минулий рік депутат вказав зарплату в обласному краєзнавчому музеї – 8 719 грн, зарплату в Черкаському міському центрі соціальних служб для сім’ї – 68 930 грн, грошову допомогу при народженні дитини – 19 640 грн, а також пенсію бабусі у розмірі 41 328 грн.

Третій претендент – активіст партії Максим Рудик. Минулоріч "свободівець" працював на двох роботах. У Черкаському обласному молодіжному ресурсному центрі Рудик заробив 41 371 грн. Ще 36 000 він заробив за сумісництвом у міському департаменті освіти та гуманітарної політики.

До слова, відділ було створено під час скандальної "таємної" сесії в Каневі 22 серпня. Його очолив "свободівець" Віталій Козирь.

За словами директора департаменту освіти Сергія Воронова, загалом у відділі працюватимуть троє осіб: начальник, а також двоє спеціалістів. Він також повідомив, що, окрім вказаних "свободівців", на участь у конкурсі на посаду головного спеціаліста подалися ще зо два десятки інших людей.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаський депутат просить прокуратуру розслідувати незаконно прийняті зміни до бюджету.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version