НовиниЧеркащинаТроє гравців "Черкаських Мавп" завершили збори у молодіжній збірній...

Троє гравців "Черкаських Мавп" завершили збори у молодіжній збірній України (Фото)

-

- Advertisment -

Гравці "Черкаських Мавп" та "Черкаських Мавп-2" повернулися з Южного, де протягом 10-ти днів працювали у таборі збірної України U-20.

До складу молодіжки потрапили центровий Юрій Романовський, форвард Юрій Романовський та захисник Сергій Мельник. Наші баскетболісти поділилися враженнями від роботи в збірній, пише пресслужба ОДА.

"Тренерський штаб підійшов до проведення збору максимально ефективно. Ми не тільки відпрацьовували тактичні дії в захисті та нападі, а працювали ще над технікою і розвитком фізичних якостей. Мені сподобалося, що все було пронизано командним духом. Був настрій саме на командний результат. Я очікував на цей виклик, тому що Віталій Степановський ще у березні попереджав мене про виклик до збірної. До цього я у складі збірної U-16 грав на чемпіонаті Європи. Зараз через кілька років радий повернутися до збірної, але вже молодіжної", – ділиться враженнями від збору Сергій Мельник.

Юрій Романовський задоволений проведеною роботою у Южному. Для 19-річного черкасця це вже третя збірна України. До цього він вже їздив на чемпіонати Європи у складі кадетської та юніорської збірних.

"Не очікував, що мене викличуть на збір. Тому що я півсезону пропустив через травму. Але радий, що потрапив до молодіжної команди. Збір був більш ознайомчим, щоб тренери подивилися на нас, знайшли, які аспекти нам потрібно покращувати. Спочатку було складно у фізичному плані, ми займалися двічі на день. Але поступово втягнулися у процес. Напрацювали певні командні взаємодії з прицілом на наступний рік. В принципі схожий склад уже мають зібрати взимку, а вже потім влітку, щоб взяти участь у чемпіонаті Європи. Потрібно якісно провести сезон, щоб знову заслужити виклик до збірної", – зазначає Юрій Романовський.

Сергій Мельник також відзначає продуктивну роботу у збірній України. Для молодого баскетболіста цей табір – хороша можливість на високому рівні готуватися до нового сезону.

"Тренувальний збір пройшов на високому професійному рівні. Я особисто поповнив свій технічний та тактичний інструментарій. А також намітив, що потрібно мені особисто удосконалити в ігровому плані у наступному сезоні, щоб потрапити до складу збірної. Хочу подякувати Федерації баскетболу України за можливість провести збори і тренеру збірної Віталію Степановському за запрошення на тренувальний збір. Це був дуже гарний досвід. Також вагомий внесок у розвиток мене, як гравця внесли тренери клубу "Черкаські Мавпи" Максим Міхельсон, Володимир Чурсін та Георгій Ступенчук, які вірять в мене і дають мені можливість проявити себе на майданчику", – говорить Мельник.

Як повідомляв сайт vikka.ua, п’ять команд баскетбольної школи "Черкаських Мавп" проводять тренувальний збір.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині зафіксували 15 випадків хвороби Лайма

Протягом цього року на Черкащині зафіксували 15 випадків хвороби Лайма. Про це повідомляє пресслужба Черкаського обласного центру контролю й...

Черкаські патрульні виявили водія без прав та транспортний засіб із підробленим VIN-номером

Вчора, близько 10 години, патрульні на вулиці Героїв Холодного Яру помітили автомобіль Ford Transit, який рухався з порушенням правил...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x