додому Новини Черкащина Троє гравців "Черкаських Мавп" отримали запрошення у збірну України

Троє гравців "Черкаських Мавп" отримали запрошення у збірну України

0

Три гравці "Черкаських Мавп" отримали виклик у табір збірної України, яка днями розпочинає підготовку до матчів кваліфікаційного етапу чемпіонату Світу 2019, інформує прес-служба БК.

Вперше виклик до табору національної збірної України отримав вихованець "Черкаських Мавп" Олександр Кобець. 21-річний захисник став другим вихованцем "Мавп", який може зіграти за національну команду країни. У 2014-му на чемпіонаті Світу в Іспанії черкасець Святослав Михайлюк став наймолодшим гравцем, який відіграв на світовій першості. Через розпал сезону в NCAA Святослав не був викликаний Євгеном Мурзіним на це вікно відбору, натомість його очікують побачити у збірній України влітку.

Окрім Олександра Кобця, виклик у збірну України отримали ще два гравці "Черкаських Мавп". Підготовку до матчів проти збірних Латвії та Швеції розпочнуть Олександр Кольченко та Володимир Конєв. Працюватиме у тренерському штабі і Максим Міхельсон.

До табору збірної викликано 13 гравців. Суперлігу Парі-Матч представляють лише четверо. Окрім трьох гравців "Черкаських Мавп" – це Олександр Мішула з "Дніпра".

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" вирвали перемогу в чемпіона України.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version