НовиниТроє екс-депутатів Черкаської міської ради хочуть викупити приміщення на...

Троє екс-депутатів Черкаської міської ради хочуть викупити приміщення на Шевченка

-

- Advertisment -

Депутатам міської ради на найближчому засіданні сесії запропонують внести зміни до Програми приватизації об’єктів комунальної власності Черкас. Пропонуватиметься продати шляхом викупу вісім приміщень тим, хто нині ці приміщення орендує. За законодавством орендар, котрий вніс поліпшення на понад 25%, має першочергове право на викуп. Про це йдеться у проекті рішення, опублікованому на сайті Черкаської міської ради.

Одне з приміщень в 50 м кв. розташоване на першому поверсі багатоповерхового будинку за адресою бульвар Шевченка, 345 (житловий будинок за ринком "Сєдова"). Орендує нежитлове приміщення Черкаська обласна організація "Комітет самоврятування громади". Єдиний державний реєстр громадських організацій України вказує, що засновниками цієї ГО є три людини – колишні депутати міської ради Валерій Вишиваний, Юрій Гончаров та Андрій Ковальчук.

Валерій Вишиваний був депутатом міської ради від "Батьківщини", потім від "Фронту змін". Нині працює в Черкаській райдержадміністрації. Андрій Ковальчук також мав депутатський мандат. До міської ради потрапив за списками "Фронту змін". Опісля склав депутатський мандат і нині працює в Києві. Юрій Гончаров потрапив до міської ради від партії "Удар", був заступником міського голови.

Остаточне рішення щодо продажу об’єкта і його вартості ухвалюватимуть депутати міської ради.

Як повідомляв сайт vikka.ua, за керування автомобілем у нетверезому стані черкаський депутат заплатить понад 3 тис. грн.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський синоптик прогнозує період стабільного тепла в області

Погода на Черкащині стабілізувалася під впливом антициклону «UWE». Опадів не очікується протягом тижня. Про це повідомляє очільник Черкаського обласного...

Уманчанина госпіталізували до психіатричної лікарні за зберігання зброї та спробу підпалу

Прокурори підтримали публічне обвинувачення у справі 41-річного мешканця Умані за фактом зберігання зброї та умисного грубого порушення громадського порядку....

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x