НовиниТроє черкащан здійснили розбійний напад на 52-річну жінку

Троє черкащан здійснили розбійний напад на 52-річну жінку

-

- Advertisment -

На Черкащині судитимуть трьох чоловіків, які обвинувачуються у розбійному нападі на 52-річну жінку в м. Канів та вчиненні інших особливо тяжких та тяжких злочинів. Про це повідомилиу  прес-службі прокуратури у Черкаській області.

Чоловіки 21 лютого у Каневі, у вечірній час, перебуваючи у під’їзді багатоповерхового будинку, здійснили розбійний напад на 52-річну жінку та заподіяли останній тілесних ушкоджень у вигляді вогнепальних поранень, від яких настала смерть жінки. У подальшому зловмисники заволоділи грошовими коштами, які мала при собі потерпіла та зникли з місця вчинення злочину.

Крім цього, один із чоловіків обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 393 (втеча з-під варти) Кримінального кодексу України.

Як повідомлялося раніше, останній, перебуваючи під вартою як підозрюваний, 19.04.2016, пошкодивши технічні засоби охорони, залишив територію Смілянського відділу поліції та у подальшому був затриманий працівниками правоохоронних органів.

Стосовно підозрюваних обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

За вчинені кримінальні правопорушення чоловікам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Як повідомляв сайт vikka.ua, в Умані жорстоко вбили студентку.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський синоптик спрогнозував погоду на Великдень

Погода травня у місті Черкаси та області вже найближчими днями зміниться: стане більш прохолодною. Про це пише директор Черкаського...

Автівки, мільйонні статки, гроші за кордоном, подарунки: декларації черкаських депутатів від фракції «За Майбутнє»

Елітні автівки, подарунки від батьків, будинки, гаражі і причепи, гроші за кордоном, мільйонні доходи й заощадження задекларували за 2023...

Цікаве:

- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x