додому Новини Троє черкасців налагодили в гаражі підпільний алкогольний цех (ФОТО)

Троє черкасців налагодили в гаражі підпільний алкогольний цех (ФОТО)

0

Черкаські податківці під процесуальним керівництвом прокуратури Черкаської області скерували до суду обвинувальний акт щодо 3 членів організованої групи за ч. 3 ст. 28, ч. 1 ст. 204 ККУ. Про це повідомляє прес-служба ДФС області.

Як з’ясували податківці, троє жителів Черкас із лютого до липня 2017 року організували в гаражному приміщенні обласного центру незаконне виробництво фальсифікованих лікеро-горілчаних напоїв та у подальшому збували їх жителям міста.

У ході проведення обшуків у вказаному приміщенні виявлено та вилучено понад 1,3 тонни спирту невідомого походження, 1955 літрів незаконно виготовленої алкогольної продукції та обладнання для підпільного виготовлення алкогольних напоїв орієнтовною вартістю 937 тис. грн.

За вчинене кримінальне правопорушення згідно з чинним законодавством щодо зловмисників передбачено застосування відповідальності у вигляді  штрафу у розмірі від 500 до 1050 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до 3 років із конфіскацією незаконно виготовленої продукції.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині викрили підпільний цех із виробництва фальсифікованої побутової хімії.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version