НовиниЧеркащинаТрьох жінок у Черкасах відзначили нагородою "Мати-героїня" (ФОТО)

Трьох жінок у Черкасах відзначили нагородою "Мати-героїня" (ФОТО)

-

- Advertisment -

6 березня трьом жінка з Черкаського району вручили нагороди за материнську самовідданість. Багатодітні матері відзначені високим званням "Мати-героїня". Серед них Лілія Конкіна – мати шести дітей, Таміла Костриця – мати п’ятьох дітей та Ірина Шепель – мама шести дітей. Про це інформує прес-служба обласного комітету руху Реформації в Черкаській області.

Нагородження відбувалося на святі присвяченому наступаючому жіночому дню. Більше як сотню багатодітних мам Черкаської області вшанували привітаннями, піснями та подарунками. Організатори заходу – районне об’єднання багатодітних сімей та обласний комітет руху Реформації в Черкаській області.

"Зараз такі сім’ї дуже важливі для України. Наше населення зменшується, а багатодітні мами дають надію на те, що в нашої держави є майбутнє", – відзначив голова сімейного комітету обласного Руху Реформації Юрій Бієвець.

Серед запрошених мами від трьох до тринадцяти дітей. Вік теж різний. Футоймас Женя, наприклад, в своїх 28 років мама 7-х дітей. Двоє власних і п’ятеро прийомних. Про те, щоб взяти в сім’ю дітей з дитбудинку, мріяла з дитинства. І після того, як така можливість з’явилася, взяла одразу п’ятьох.

"Ми коли з чоловіком одружилися в нас не було довгий час своїх дітей. І ми молилися: "Бог, якщо ти не даси нам своїх дітей, то ми візьмемо собі з притулку або усиновимо". І потім у нас народилася своя дитина, за нею друга, проте бажання взяти діток з притулку залишилося", – поділилася Євгенія.

Кожна мама по завершенню отримала подарунок.

"Багатодітні сім’ї – це гарний приклад для українців. Наша організація об’єднує та підтримує їх", – відзначила голова міського об’єднання багатодітних сімей Євгенія Гордійчук.

Як повідомляв сайт vikka.ua, визначним жителям Черкащини вручили нагороди.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські патрульні повернули додому дівчину, яка загубилася

Нещодавно на лінію екстреного виклику 102 звернулася занепокоєна мати, повідомивши, що її донька пішла з дому й не повернулася....

“Не потрібно їхати в Японію”: красою черкаських сакур захоплюються навіть іноземці (ВІДЕО)

У Черкасах в Долині троянд цвітуть сакури. Білі та рожеві квіти приваблюють сотні черкащан та гостей міста. Інформує власний...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x