додому Новини Трьох черкащан судитимуть за жорстоке вбивство

Трьох черкащан судитимуть за жорстоке вбивство

0

Трьох черкащан можуть засудити до довічного ув’язнення за вчинення тяжких злочинів.

Так, за наслідками досудового розслідування Звенигородською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт стосовно трьох жителів Звенигородського району, які обвинувачуються  у вчиненні  низки тяжких та особливо тяжкого злочинів на Звенигородщині з грудня 2015 до січня 2016. Про це повідомили у прес-службі прокуратури Черкаської області.

Зокрема, вони обвинувачуються у вбивстві за попередньою змовою жителя м. Звенигородка, спричиненні мешканцю м. Ватутіне тілесних ушкоджень середньої тяжкості, крадіжок з домоволодіння в м. Звенигородка, автомобіля та магазину "Продукти" в с. Мизинівка Звенигородського району.

Органом досудового розслідування дії вказаних осіб кваліфіковано за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених п. 12 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство), ч. 1 ст. 122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження), ч. 2, ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Санкція статей передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у справі по вбивству черкаської студентки свідок розповів нові подробиці.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version