НовиниЧеркащинаТривожні вихідні: на Золотоніщині сталась смертельна ДТП і чотири...

Тривожні вихідні: на Золотоніщині сталась смертельна ДТП і чотири пожежі (ФОТО)

-

- Advertisment -

Вихідні для рятувальників Золотоніщини виявились досить тривожними – впродовж двох діб рятувальники ліквідували чотири пожежі та деблокували тіло загиблого з понівеченого після дорожньо-транспортної пригоди автомобіля. Про це інформує прес-служба Золотоніського районного відділу Управління ДСНС України у Черкаській області.

30 березня через коротке замкнення електромережі відбулося загорання житлового будинку по вул. Монастирській в м. Золотоноша. Рятувальники не допустили поширення вогню на основну частину будівлі та мінімізували збитки господарю, які склали 3000 грн. За аналогічної причини 31 березня в м. Золотоноша по вул. Благовіщенська відбулося загорання надвірної споруди.

О 23:00 цього ж дня на пункт зв’язку частини надійшло повідомлення від медиків про те, що в с. Малинівщина внаслідок ДТП водія затисло в автомобілі. Прибувши на місце події, рятувальники за допомогою спецзасобів деблокували тіло загиблого з понівеченого транспортного засобу.

Через пожежі в природних екосистемах 31 березня рятувальники залучались до роботи 2 рази – ліквідували загорання сухої трави в селах Бакаївка та Щербинівка Золотоніського району. Збитки, завдані пожежами для держави, склали 74200 грн.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на березі Дніпра знайшли рибалку, якого шукали три доби.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський синоптик спрогнозував погоду на Великдень

Погода травня у місті Черкаси та області вже найближчими днями зміниться: стане більш прохолодною. Про це пише директор Черкаського...

Автівки, мільйонні статки, гроші за кордоном, подарунки: декларації черкаських депутатів від фракції «За Майбутнє»

Елітні автівки, подарунки від батьків, будинки, гаражі і причепи, гроші за кордоном, мільйонні доходи й заощадження задекларували за 2023...

Цікаве:

- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x