додому Новини Кримінал Тріо «гастролерів» обікрали домоволодіння черкащанина (Фото)

Тріо «гастролерів» обікрали домоволодіння черкащанина (Фото)

0

До жашківських правоохоронців звернувся місцевий житель та повідомив, що троє невідомих викрали з його гаража дорогі електроінструменти. Діяли злодії середодня.

Про це повідомляє пресслужба Управління поліції охорони в Черкаській області.

Правоохоронці, які прибули на місце події, виявили неподалік від будинку заявника трьох невідомих з двома бензопилами та мотокосою. Зловмисники, побачивши патруль, покидали викрадене та почали тікати. Їх наздогнали та затримали.

Під час перевірки правоохоронці встановили, що зловмисниками є двоє чоловіків, 1979 та 1987 років народження, які проживаються у Львівській та Херсонській областях, а також жінка – жителька Харківщини. Окрім цього вона знаходилася в активному розшуку Ізюмським відділом поліції ГУНП в Харківській області.

На місце події викликано слідчо-оперативну групу Уманського РУП. Заявник упізнав горе-крадіїв. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за крадіжку, поєднану з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або, що завдала значної шкоди потерпілому. За скоєне особам загрожує до шести років позбавлення волі.

Як повідомляв сайт vikka.ua, юнака, який викрав у пенсіонерки велосипед, судили на Черкащині.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version