НовиниТри студентки одного з черкаських вишів отримуватимуть президентські стипендії

Три студентки одного з черкаських вишів отримуватимуть президентські стипендії

-

- Advertisment -

Вчена рада Черкаського державного технологічного університету подала на призначення академічної стипендії Президента України трьох студенток – Ларису Набоку, Юлію Дзігору та Марину Хроленко.

Про це vikka.ua повідомили у прес-службі вишу. Згідно наказу Міністерства освіти і науки України, дівчатам призначили стипендії Президента України на ІІ навчальний семестр 2014/2015 навчального року.

Майбутня дизайнерка Лариса Набока – активістка студентської ради ЧДТУ, бере участь у конференціях та олімпіадах (місцеві олімпіади, студентські наукові конференції, міжнародний конкурс "InternationalDesignAward2015"). Також є активною учасницею різних творчих та соціальних проектів. Саме за її дизайнерським проектом оздоблено приміщення студентського дискусійного клубу "Green Café".

Студентка ІІІ курсу будівельного факультету Юлія Дзігора є учасницею спартакіад ЧДТУ, переможницею у XIV Міжнародному конкурсі з української мови ім. Петра Яцика.

Студентка факультету електронних технологій Марина Хроленко є членом студентської ради свого факультету, працює в інформаційному департаменті. Бере участь у багатьох наукових конференціях, спортивних змаганнях.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У селі на Черкащині згоріла хата. Причина – порушення правил безпеки

15 червня до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що у селі Малий Ржавець Степанецької територіальної громади виникла пожежа...

Директори черкаських шкіл зняли кліп для випускників

Директори черкаських закладів загальної середньої освіти привітали випускників зі святом та записали відеосюрприз. Про це пишуть на сторінці Департаменту...

Цікаве:

Як знайти роботу в Черкасах без досвіду: покроковий гайд

Пошук першої роботи може бути викликом, особливо якщо ви...

Черкаські мистецькі школи оголошують набір учнів: як туди потрапити?

Мистецькі школи Черкас запрошують на навчання дітей віком від...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x