НовиниТри партійні осередки Черкаської міськради не підтримали професійні клуби...

Три партійні осередки Черкаської міськради не підтримали професійні клуби Черкас

-

- Advertisment -

На чергову сесію Черкаської міськради було винесене важливе питання для черкаського професійного спорту. В одному з проектів рішення було питання про надання пільги двом професійним клубам Черкас. "Черкаські Мавпи" та "Черкаський Дніпро" своїми зверненнями просили надати у користування за пільговими умовами муніципальні споруди, які важливі для життєдіяльності клубів. Зокрема "Черкаські Мавпи" спільно з МГО "Країна Баскетболія" просили надати пільгу для користування черкаським ПС "Будівельник" та офісом клубу і громадської організації, який розташований в адміністративній будівлі Центрального стадіону, повідомляє прес-служба баскетбольного клубу.

Проте під час голосування на сесії цей проект рішення потрібної підтримки не отримав. За нього проголосувало 16 депутатів з необхідного мінімуму у 22 голоси. Зі списку, який ми наводимо на фото нижче, легко зрозуміти, що за цей проект рішення відмовилися голосувати представники трьох партійних осередків. Підтримати спорт у важкий економічний час сьогодні відмовилися представники партій "Самопоміч", "Свободи" та "Черкащан". Цей проект рішення має шанси бути підтриманий на наступній сесії.

"На жаль, не всі розуміють, що професійний спорт в Україні – це збиткова річ, це не бізнес і не збагачення. Протягом багатьох років бренд "Черкаські Мавпи" та наші юнацькі команди, які представляють МГО "Країну Баскетболію", були та є візиткою міста. Гарячим прикладом цього є чемпіонство "Черкаських Мавп-01" у чемпіонаті України, яке хлопці оформили цього четверга. На жаль, складна соціально-економічна ситуація, що склалася в Україні, негативно позначилась на фінансовому стані наших партнерів та благодійників, коло їх кількість суттєво звузилась. На сьогодні ми просимо усі депутатські групи протягнути руку допомоги. Прикро, що нас сьогодні не почули три фракції і є надія, що вони все-таки підтримають здоровий спосіб життя та розвиток професійного і юнацького спорту, яким наш клуб, у першу чергу, прославляє обласний центр в Україні та за її межами", – зазначив директор БК "Черкаські Мавпи" Володимир Грищенко.

Як повідомляв сайт vikka.ua, до першої академії футболу на Черкащині завершили відбір талантів.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

День вишиванки у Черкасах зібрав майстринь народного мистецтва, артистів, політиків (ВІДЕО)

Черкаський сквер прикрасили вишитими рушниками. Тут зібралися місцеві жителі, вбрані у національний одяг - з нагоди Дня Вишиванки. Інформує...

На Черкащині відремонтують спорткомплекс, де завалилася покрівля

У Камянці, що на Черкащині, планують відремонтувати зал спортивного комплексу «Атлант». На ремонт виділяють понад 700 тис грн. Вже...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x