додому Новини Черкащина Три черкаські села увійшли до двадцятки "неймовірних"

Три черкаські села увійшли до двадцятки "неймовірних"

0

У двадцятку півфіналістів IIІ Всеукраїнського конкурсу "Неймовірні села України 2018" потрапили три села Черкащини — Білозір’я, Леськи Черкаського району та Лебедин, що на Шполянщині. Про це пише "Вичерпно".

До 20 травня вони мають надіслати конкурсній комісії свої бізнес-плани. Десятку фіналістів обиратиме за умовами конкурсу обиратиме Експертна рада

На реалізацію бізнес-плану переможець отримає 100 тисяч гривень, друге та третє місця – по 25 тис. грн. Переможці будуть визначені до Дня незалежності України шляхом онлайн-голосування на сайті AgroPortal.ua, яке проходитиме з 16 липня по 16 серпня 2018 р. Окрім того, кожен член Експертної ради конкурсу виставить оцінки селам-конкурсантам. При підрахунку результатів голоси онлайн-голосування та оцінки Експертної ради будуть зведені до єдиної шкали.

Також представник села-переможця отримає можливість взяти участь в одній зі спеціалізованих поїздок проекту "Німецько-український агрополітичний діалог", яка проходитиме в Німеччині. Одне з 10 сіл-фіналістів отримає у подарунок від Посольства Королівства Нідерланди в Україні клумбу з тюльпанів, що дозволить селу привабити туристів атмосферою Голландії. Посольство Франції в Україні, яке підтримує конкурс, повідомить про свою номінацію для конкурсантів згодом. Трійка сіл-фіналістів III Всеукраїнського конкурсу "Неймовірні села України 2018" також отримає річну передплату на журнал "Agroexpert".

Як повідомляв сайт vikka.ua, яку урядову допомогу можна отримати на селі для розвитку господарства?

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version