НовиниСпортТретя перемога поспіль: «Черкаські Мавпи» здолали «Миколаїв» (Фото, відео)

Третя перемога поспіль: «Черкаські Мавпи» здолали «Миколаїв» (Фото, відео)

-

- Advertisment -

«Черкаські Мавпи» здобули свою п’яту перемогу у чемпіонаті. У Миколаєві підопічні Максима Міхельсона з рахунком 83:78 здолали місцевий баскетбольний клуб.

Про це інформує пресслужба «Мавп».

Матч у Миколаєві «Мавпи» почали більш, ніж вдало. Черкасці з перших хвилин приголомшили суперника ривком 7:0, на що Валентин Берестєнв був змушений реагувати тайм-аутом. Черкаські баскетболісти були заряджені на роботу у захисті, що давало результати в атаці. Максим Міхельсон запропонував своєму суперникові активний пресинг по всьому майданчику, до чого «корабели» виявилися не готові. Так, «Мавпи» вже до кінця чверті відірвалися на відстань 10-ти очок.

У другій чверті запал Конєва, Джонса і Скапінцева підтримав Діон Райт, котрий переграв у трисекундній зоні Конате і Приймака. Так, ще до середини чверті черкасці збільшили гандикап до 15-ти очок. У певний момент господарі зібралися і дещо скоротили відставання. Важливі очки здобули Конате і Едж. Однак до великої перерви «Черкаські Мавпи» повернули собі комфортну перевагу – 32:45.

У третій чверті господарі зібралися і за перші кілька хвилин скоротили відставання до шести очок. У «Мавп» взагалі розладналася атака, тоді як баскетболісти «Миколаєва» здійснили вражаючий ривок і до середини чверті навіть вийшли вперед – 48:47. Бігмени «Миколаєва» швидко «посадили» на фоли черкасців. Ще до середини чверті п’ятий фол отримав Антон Дзюба, фол-трабл був у Райта і Скапінцева.

У четвертій чверті на паркеті вже панувала більш рівна гра. Черкасці на старті знову здійснили невеличкий ривок. Партнери часто загравали Дмитра Скапінцева, котрий впевнено перегравав своїх опонентів у трисекундній зоні. Так, «Мавпи» відірвалися на відстань шести пунктів, втім «корабели» відповідали і не відпускали в рахунку. Втім героєм зустрічі став Кемерон Джонс. За кілька хвилин до кінця періоду американець поцілив важливий триочковий, а потім додав ще два з проходу і повернув «Мавпам» комфортне лідерство. У заключні хвилини черкасці чітко відзахищалися і зуміли довести гру до перемоги – 76:83! Це вже третя перемога «Мавп» поспіль.

Найкращим гравцем матчу став Кемерон Джонс. Плеймейкер здобув 25 очок (8-13 з гри, 5-7 триочкові), зробив 6 підбирань і віддав 5 передач.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Комітет етики та чеcної гри ФБУ розглянув справу Олександра Кобця.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Тальнівська громада втратила на війні захисника

На російсько-український війні загинув Ковалець Володимир Вікторович. Про це повідомляє пресслужба Тальнівської міської тергромади. Чоловік загинув на Донеччині біля населеного...

У Черкасах хочуть списати альтанку «Автобус»: прогнила підлога

Комунальне підприємство «Черкасиводоканал» має намір списати унікальну альтанку «Автобус». Проект рішення Черкаської міської ради розміщено на сайті ЧМР. Унікальну альтанку...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x