додому Новини Спорт Тренерам спортивних шкіл у Черкасах піднімуть заробітну плату

Тренерам спортивних шкіл у Черкасах піднімуть заробітну плату

0

Тренерам спортивних шкіл у Черкасах піднімуть заробітну плату до 50% "плюса" до зарплати тренерів, які плекають спортивну юнь Черкас. За такий бонус, виділений із міського бюджету, проголосували депутати міської ради на пленарці 24 січня, передає кореспондент vikka.ua.

Збільшити запропонований відсоток росту 25% до 50% запропонував лідер "Партії вільних демократів" Олександр Згіблов.

"Нині тренери черкаських спортивних шкіл, які виховують наших чемпіонів, тренують дітей, отримують всього 4-5 тис. грн заробітної плати. Ви вважаєте це нормальним? Потрібно потроху вирівнювати ситуацію", − зазначив пан Згіблов.

Переважною більшістю його підтримали колеги по депутатському корпусу.

Голова відділення НОК у Черкаській області Андрій Більда в коментарі кореспонденту vikka.ua наголосив на важливості прийнятого рішення.

"Заробітна плата спортивного тренера нижча, ніж у звичайного шкільного вчителя. Однак навантаження у них аж ніяк не менше. Більше того, фізкультурник звичайної школи має певні законодавчі "дотації": має право війти на пенсію в 45 років. Пенсійний вік для тренерів же наступає лише в 65, − каже Андрій Більда − Вважаю, таке рішення про виділення з міського бюджету надбавок до тренерської зарплати справедливим і правильним".

Як повідомляв сайт vikka.ua, стрілки Черкащини успішно розпочали цьогорічний змагальний сезон.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version