НовиниЧеркасиТренер із Черкас організував у Латвії табір для українських...

Тренер із Черкас організував у Латвії табір для українських дітей

-

- Advertisment -

Після відбіркового матчу чемпіонату світу-2023 між збірними України та Іспанії тренери нашої команди Айнарс Багатскіс та Максим Міхельсон переїхали до Латвії. Це місто є рідним для тренера національної збірної України з баскетболу Айнарса Багатскіса.Там фахівці організували безоплатний табір для юних баскетболістів з України, інформує сайт Федерації баскетболу України.

У проєкті також бере участь тренерка баскетбольної школи Черкаських Мавп Світлана Маляр. Наразі всі учасники докладають зусиль для організації  перевезення, проживання та облаштування тренувального процесу для юних баскетболістів у Латвії.

Хід робіт з організації прокоментував Максим Міхельсон:
Хочу звернути увагу на те, що цей проект безкоштовний! І він насамперед для тих тренерів, які можуть перетнути зі своїми командами кордон. За великим рахунком, це як допомога в організації навчально-тренувальних зборів для Ваших команд безкоштовно! Бо поки що тренерів не вистачає! 

Табори дійсно безплатні. Вам потрібно організувати групу, перевезти через кордон. Далі ми доставимо, розселимо, організуємо харчування і можливість тренуватися.

Другий момент – ми це організовуємо по баскетбольній лінії. Це таборя для баскетболістів, їхніх мам і братів-сестер. Всі решта – пишіть, телефонуйте та дізнавайтеся. Намагаємося допомогти всім. Є багато людей, які готові розселити, прийняти до себе, дати житло. Зараз, варто сказати, що весь світ, Європа, сусідні країни з Україною дуже сильно допомагають. Всі відкриті і готові допомагати. Будемо організовувати допомогу для кожного. 

Стосовно цих таборів, домовлення таке – це організовано для баскетболістів. Можемо їх влаштовувати для всіх вікових категорій до 18-ти років. Ми допоможем організуватися. Тренери, телефонуйте і пишіть. Чоловіки-тренери, якщо не можете виїхати, знаходьте жінок-тренерів, батьків і дітей. Не важливо, хто їх тренуватиме тут, головне, щоб діти виїздили і були в безпеці.

Батьки, які хочуть вивезти своїх дітей, але вашу команду не організовують або ваші тренери воюють. Зв’язуйтеся, додаватимемо вас у групи, не думаю, що хтось із тренерів відмовиться вас взяти у свою групу. 

Зв’язуйтеся, даю координати тренера Маляр Світлани Сергіївни, телефонуйте і зв’язуйтеся із нею. Я просто не у змозі всім відповідати. Тренери, гравчині, ті хто виїхали або намагаються виїхати, виходьте на зв’язок – пишіть нам. Організовуватимемо все.

Чоловіки-тренери, які за межами України, також пишіть і дзвоніть. У вас є чудова можливість допомагати нашій страні, дітям, які намагаються виїхати. Будемо організовувати дітей, рятувати наших найцінніших дітей”. 

Всім миру, Слава Україні!”.

Вся інформація у координатора проекту: +380666385181 Маляр Світлани Сергіївни.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

На Черкащині горів автомобіль

Вчора, 18 квітня, поблизу села Кобринова Гребля на Звенигородщині виникла пожежа автомобіля "Нива". Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x