НовиниЧеркащинаМузичний трек на слова відомого 5-річного черкащанина заробив 13...

Музичний трек на слова відомого 5-річного черкащанина заробив 13 тисяч доларів

-

- Advertisment -

Музичний трек на слова 5-річного черкащанина «Скоро буде Паска» заробив 13 тис доларів. Його прослухали понад 6 млн разів. Про це в мережі Тік-Ток повідомив музичний продюсер і арт-блогер Олександр Устінов.

Він не уточнив, хто саме заробив на музичному треку. Але точно, що не 5-річний Матвійко. У коментарях дописувачі почали писати, щоб мовляв, той хто «заробив поділився із хлопчиком».

«Слова цього треку сказано дитиною тому він співавтор! Дохід 50/50 має бути. У малого також є мрія!», – написала Світлана Уразова.

«Здається хлопчику треба поцікавитися, що таке суміжні права», – зазначив інший дописувач.

Нагадаємо, що слова 5-річного Матвійка із Золотоніщини стали вірусними. «Скоро буде паска, замовляйте мяско і ковбаску». На ці слова було створено кілька десятків треків, що розлетілися соціальними платформами. Навіть Служба безпеки України на цей трек відзняла свій ролик.

Читайте також на сайті vikka.ua

  • На каву з Патроном. Популярного собаку зобразили на стіні дитячої кімнати у черкаській кав’ярні-пекарні BULOCHNA. Мультяшного героя обрали не випадково – нині важливо, аби популярності набували саме вітчизняні персонажі. Пес Патрон має реальний прототип – він є талісманом ДСНС України та допомагає українським рятувальникам.
  • Черкасах проводять благодійні великодні ярмарки. Один із таких влаштували вчителі, учні та батьки школи №28.  Продавали попередньо освячені смаколики та великодні прикраси. Усе виготовляли діти власноруч – під керівництвом педагогів та батьків
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Учасникам ДФТГ надаватимуть виплати з міського бюджету Черкас (ВІДЕО)

Кожному учаснику формування з міського бюджету цьогоріч виділять матеріальну виплату в розмірі 30 тис. грн. Про це повідомляє власний...

Черкащан попереджають про небезпечні пориви вітру

Завтра, 24 квітня, в місті Черкаси та на території області очікуються небезпечні пориви вітру. Про це повідомляє Черкаський обласний...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x