НовиниКриміналТрагедія на Канівщині: під кригу провалились двоє дорослих і...

Трагедія на Канівщині: під кригу провалились двоє дорослих і 10-річна дитина

-

- Advertisment -

У селі Бучак Канівського району двоє чоловіків та 10-річний хлопчик провалилися під кригу.

Трагедія трапилась 24 січня. 25 січня близько 11:00 водолази знайшли та дістали з дна тіло батька дитини. Інших двох постраждалих підняли на поверхню пізніше. Про це інформує пресслужба ГУНП у Черкаській області.

Жертвами тонкої криги на Дніпрі стали 10-річний син та його 62-річний батько, а також 69-річний товариш. Усі троє – жителі Канева.

Чоловіки з дитиною на відстані 250-300 метрів від берега рибалили на кризі, яка не витримала їхньої ваги. Це сталося на очах очевидця, який почув крики про допомогу, але врятувати не зміг, бо й сам провалився під лід. Потім він почав шукати мотузку й телефонувати до екстрених служб, проте в останню мить побачив, як людина зникла з поверхні води.

Майже о 17:00 24 січня поліцейські Канева отримали повідомлення від ДСНС й негайно виїхали на місце події. На березі виявили автомобіль ВАЗ-2121, власником якого є один із постраждалих. Також про те що з 7:00 години ранку чоловік із сином поїхали авто «Нива» на риболовлю й не повернулися додому, заявила 40-річна канівчанка.

Наступного дня близько 11:00 водолази знайшли тіло батька.

О 13:20 підняли тіло другого загиблого – хлопчика. А о 13:40 водолазами піднято тіло третього загиблого чоловіка. Пошуки ускладнювались тим, що глибина, на якій працювали водолази, 18-20 метрів. Про це інформують в обласному управлінні ДСНС.

Правоохоронці закликають не виходити на кригу за плюсової температури, адже вона наразі не така міцна, аби витримати вагу людини.

Як повідомляв сайт vikka.ua, семеро черкащан за один день провалились під кригу.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Танцювали, співали і дарували квіти: у Черкасах гімназистки долучилися до спільноти панянок (ВІДЕО)

Уже 10 років у черкаській гімназії № 9 практикується роздільне навчання початкової школи. У дівочих класах - панянки, у...

Черкащанка отримала посвідчення майстра спорту України 

Боксерці з Черкас Вікторії Боярченко вручили посвідчення майстра спорту України. Про це повідомили у пресслужбі Черкаської міської ради. Вікторія Боярченко...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x