НовиниКримінал«Товару» на майже 450 тисяч гривень: подружжя черкащан організувало...

«Товару» на майже 450 тисяч гривень: подружжя черкащан організувало пару нарколабораторій

-

- Advertisment -

На Черкащині правоохоронці викрили діяльність двох лабораторій з виготовлення наркотиків. «Товар» зловмисники розповсюджували в особливо великих розмірах.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Черкаській області.

Так, правоохоронці встановили, що члену угруповання виготовляли та продавали амфетамін і мефедрон. Розповсюджували наркотики та психотропи як дрібними, так і оптовими партіями. Наркодилери, які закуповувалися у «бізнесменів» розповсюджували товар у Черкасах та інших населених пунктах області.

Також було встановлено, що організував діяльність групи 37-річний житель області, який має зв’язки з кримінальним світом. У свою аферу він залучив свою дружину та ще 6 осіб, між якими чітко розділив обов’язки: координація роботи, організація виробництва та збуту, постачання необхідної сировини.

Зловмисники облаштували під лабораторії гаражі. Амфетамін вони виготовляли в Каневі, а мефедрон – в обласному центрі. За попередніми даними, щомісяця члени організації отримували до 300 тисяч гривень прибутку.

Правоохоронцям вдалося затримати організатора «бізнесу» та чотирьох його спільників. Під час проведення обшуків у так званих лабораторіях було виявлено понад один кілограм мефедрону та амфетаміну, 2,2 кг канабісу, 10 л концентрованих психотропних речовин, 200 л хімічних реактивів, необхідних для виготовлення наркотиків та лабораторне обладнання. За попередніми даними, загальна вартість вилученого становить майже 450 тисяч гривень.

Окрім цього було вилучено ювелірні вироби, медалі, ордена, ікони та мото-велотехніку. Перевіряється походження цього майна та причетність зловмисників до скоєння крадіжок.

Затриманим повідомили про підозри за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Після завершення слідчо-оперативних заходів буде надано правова оцінка діям інших учасників угруповання. За виготовлення та збут наркотиків підозрюваним може загрожувати до 10 років ув’язнення.


Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах піймали хлопця із партією наркотиків.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x