додому Новини Гроші ТОП-6 гаджетів, які зроблять роботу з ноутбуком комфортнішою

ТОП-6 гаджетів, які зроблять роботу з ноутбуком комфортнішою

0
Computer peripherals & laptop accessories. Composition on stone counter

Ноутбуки швидко стали нашими незамінними помічниками, оскільки їхня мобільність дозволяє виконувати безліч задач з будь-якого місця. Незважаючи на те, що ноутбук – це цілком самодостатній пристрій, іноді не завадять кілька гаджетів, аби підвищити його продуктивність чи зробити користування зручнішим.

Ми підібрали для вас перелік пристроїв, які зроблять використання ноутбука більш ефективним. Придбати їх ви можете там само, де вибирали ноутбуки у Черкасах – у магазині allo.ua.

Зашифрований флеш-накопичувач

Зазвичай на флешці зберігають все що завгодно – це нормально. Але є речі, які навряд чи хотілось би показувати широкому загалу. Це може бути як щось особисте, так і, скажімо конфіденційні файли, від яких залежить безпека вашого бізнесу.

Зашифрований флеш-накопичувач дозволить зберігати будь-які дані в безпеці від занадто допитливих людей або зловмисників. Код буде відомий лише вам, тому навіть якщо хтось поцупить ваш флеш-накопичувач, але не є екстрасенсом, він навряд чи побачить, що саме на ньому зберігається.

Охолоджуюча панель для ноутбука

Коли ви користуєтеся ноутбуком протягом довгих годин, він неминуче нагрівається все сильніше. А якщо надворі літо, то справи зовсім кепські. Іноді складається таке відчуття, ніби тримаєш на колінах вогняну кулю. Але це не означає, що вам нема як впоратися з цією неприємною ситуацією.

Все, що потрібно, це охолоджуюча панель, яка зробить ваш гарячий ноутбук набагато холоднішим. Такі панелі зазвичай мають кілька рівнів регулювання, що дозволяє виставити ноутбук під зручним кутом.

Портативний зарядний пристрій

Не завжди випадає користуватися ноутбуком у комфортабельному будинку з купою розеток. Іноді потрібно використовувати його в транспорті або на вулиці. Але що робити, якщо вам потрібно працювати за комп’ютером годинами, але його батарея ось-ось розрядиться, а поблизу немає розетки. Рішення доволі просте – портативний зарядний пристрій. Зазвичай вони доволі компактні, тож ви можете брати їх з собою куди завгодно й не хвилюватися, що залишитеся без живлення.

Бездротова портативна миша

Сенсорна панель – це, звісно, зручно, але не кожен може нею користуватися так само вільно, як мишею. Тож якщо ви належите саме до такої категорії людей і завжди користувалися мишею, то варіант з бездротовою мишею саме для вас.

Док-станція

Цей пристрій дозволяє підключати кілька зовнішніх екранів та аксесуари USB, такі як клавіатура, миша, USB-накопичувач або принтер. Це доволі зручно, якщо вам треба виконувати велику кількість різних задач. Окрім цього зазвичай у док-станцій велика кількість USB-портів, що забезпечує зарядку не тільки ноутбука, а й, наприклад, смартфона.

Сумка для ноутбука

Простий, але дуже важливий аксесуар. Принаймні, якщо ви не хочете постійно носити з собою ноутбук як двомісячну дитину – і руки зайняті, і не приведи господи впустити. До того ж, окрім зручності для вас, сумка забезпечить певний рівень безпеки для ноутбука, скажімо, при падінні на підлогу він з більшою вірогідністю залишиться цілим, знаходячись у сумці, чим якби був у поліетиленовому пакеті.

 

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version