НовиниТОП-10 осінніх подорожей по Україні: відзначилась і Черкащина

ТОП-10 осінніх подорожей по Україні: відзначилась і Черкащина

-

- Advertisment -

Туроператор "ТRIPMYDREAM" підготував десятку місць в Україні, куди потрібно податися в осінній період на відпочинок. У Топ-10 подорожей увійшов уманський парк Софіївка.

Умань, парк Софіївка

Для фотографів-початківців, художників і просто тих, хто любить отримати в свою колекцію кілька вдалих знімків, Софіївка до осені перетворюється на справжнісінький ласий шматочок. Вирушаючи сюди, намагайтеся вибирати будній день, адже у вихідні та свята народу набивається просто неймовірна кількість, так що побути на самоті і погодувати лебедів не вдасться. Тут можна провести цілий день, катаючись на байдарках, розглядаючи всілякі статуї і фонтани і, звичайно ж, насолоджуючись його осінньої красою. Поспішайте зробити це до 15 листопада (день закриття парку).

Буковель

Взимку мало якому курорту вдасться позмагатися з Буковелем за звання найпопулярнішого в Україні, а й восени тут можна знайти чимало цікавого. Приміром, гірськолижні підйомники працюють і в осінній сезон. Піднявшись на один із них, можна насолодитися краєвидом зверху на одягнені в золото простори Карпат. Радує також і зниження цін на оренду котеджів і приватних будинків – після літа в середньому на 15-25%.

Варто спробувати: замовте в меню місцевого ресторану блюдо з білими грибами – восени вони стають коронним інгредієнтом регіону

Золота підкова Львівщини

Поки дощі не набрали свої права, поспішіть оглянути найкрасивіші стародавні замки на території так званого Золотого кільця Львівщини. Під час захоплюючого туру ви побачите королівську резиденцію Собескі, єдину в країні фортеця часів Київської Русі, а також знаменитий Підгорецький замок, прекрасно виконав роль паризького Лувру в радянському фільмі про трьох мушкетерів. Відзначимо, що вхідні квитки в самі замки (при бажанні) доведеться купувати окремо, адже у вартість оглядового туру їх не включають.

Берегове

 

Перед настанням холодів привітні львів'яни гостинно запрошують зігрітися чашечкою вишуканого ароматного напою, і ось вже котрий рік сотні людей з усіх куточків нашої (і не тільки) країни радісно відгукуються на поклик. Львівська кава встигла заслужити настільки гучну славу, що навіть обзавівся власним святкуванням.

Ужгород

Ще одним чудовим шансом особисто продегустувати плоди праць виноробів Західної України стане щорічний фестиваль молодого вина "Закарпатське Божоле". Відбудеться він 14-15 листопада в Ужгороді. Заодно не відмовте собі в задоволенні відправитися на прогулянку по вулицях одного з найкрасивіших міст України, інакше ви не побачите прекрасні старовинні замки і місця, просочені духом української історії.

Трускавець

Погода на початку осені тут тримається прекрасна: температура повітря і води істотно не знижується, вода не остигає, а дощі, якщо й бувають, то нетривалі. Крім того, в період із жовтня і аж до передноворічного періоду курорт пропонує найнижчі ціни на оздоровлення та проживання.

Озеро Синевир

Ще одне мальовниче місце, якому йдуть золотисті оздоблення, – перлина Карпат, озеро Синевир. Одне з найпопулярніших місць – база відпочинку "Синевирська Поляна". Відпочивальники тут можуть порадувати себе не тільки походами в гори, але й кінними прогулянками, а також покатушками на велосипедах і квадроциклах.

Узбережжя Азовського моря

Цей період на березі Азова дуже короткий, але він є – важливо встигнути до кінця вересня, коли тут починається сезон вітрів і море стрімко остигає. Одні з найпопулярніших серед українських курортів Азовського моря – Кирилівка і Арабатська стрілка.

Температура води на початку осені: 22-26 ° С

Моршин

Моршин, крім знаменитої цілющої мінеральної води, славиться також своїми помірними температурами влітку і досить-таки тривалим теплим періодом восени. Наприкінці вересня – дощі не рідкісні, але вони не надто настирливі й холодні, а тому лише освіжають місцеве повітря. Воду ж в озерах охолодити вони не встигають, тому бажаючі скупатися в їх чистих водах знаходяться чи не до жовтня.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащину з робочим візитом відвідав міністр МВС

Вчора у Черкаській області з робочим візитом побував міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко. Про це повідомляє начальник Черкаської...

У Черкасах прокуратура «виселила» з ЦДЮТ ломбард

Прокуратура Черкаської області домоглася через суд розірвання договору оренду ЦДЮТ з комерційною фірмовою. Про це повідомляється в пресслужбі обласної...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x