додому Новини Томенко звинувачує колег у голосуванні за партійними інтересами

Томенко звинувачує колег у голосуванні за партійними інтересами

0

Після Майдану депутати почали більше говорити про любов до України, але продовжують голосувати винятково за партійними інтересами та квотами. Про це заявив народний депутат родом із Чорнобаївщини, коментуючи те, що Верховна Рада не змогла обрати 4 членів Національної ради з питань телебачення і радіомовлення, і розгляд цього питання було перенесено.

– Ми мали 16 кандидатів на чотири вакансії членів Нацради за квотою ВР. Із них більшість – це професійні, патріотичні та підготовлені кандидатури, що мають авторитет у медіасередовищі та підтримку громадськості. Але під час голосування в парламенті чітко проявилася ситуація, коли народні депутати голосували винятково за тих кандидатів, які пов’язані з партіями, фракціями чи певними фінансово-промисловими групами. Отож, депутати лише говорять про патріотизм та професіоналізм, але продовжують голосувати за партійні інтереси, – зазначив Микола Томенко.

Він наголошує на тому, що таке голосування у Верховній Раді є ще однією підставою для позачергових виборів Парламенту, інформує прес-служба нардепа.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version