НовиниТоменко хоче, щоб "кнопкодавство" нарешті пішло в історію

Томенко хоче, щоб "кнопкодавство" нарешті пішло в історію

-

- Advertisment -

Нардеп із Чорнобаївщини від Блоку Петра Порошенка Микола Томенко здивований тим, що активні ініціатори запровадження персонального голосування через систему "Рада-3" сьогодні не лише забули про цю ідею, а й час від часу "кнопкодавлять".

"Це неправильно, і ця історія мусить бути зупинена" – сказав Томенко після погоджувальної ради у понеділок.

Нардеп звернувся до Голови Верховної Ради протестувати та запустити так звану систему "Рада-3", щоб не допустити неперсонального голосування депутатів Верховної Ради, повідомляє прес-служба Томенка.

"Цю дискусію, яка триває вже кілька років і стомила всіх, треба завершити. "Кнопкодавство" повинне піти з парламентської практики" – резюмував народний депутат.

Нагадаємо, не так давно у черкаських ЗМІ зчинився скандал довкола депутата, що пройшов у парламент по канівському округу, Владислава Голуба. У мережі з'явилося відео, де за нього нібито кнопкодавить сусід у парламенті. Самого Владислава Голуба на місці не було, крім того, він письмово не зареєструвався на засіданні в той день. Утім, за результатами голосування, нардеп "проголосував" за визнання Росії країною-агресором. Як повідомляв згодом "Обозреватель", народний обранець у той час узагалі перебував за кордоном.

Як уже інформувала vikka.ua, нардеп Валентин Ничипоренко, який пройшов у Верховну Раду по жашківському округу, "кнопкодавив" у січні за колегу з групи "Економічний розвиток". Коли журналістка руху "Чесно" просила прокоментувати такі свої дії, народний обранець утік від неї.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

День вишиванки у Черкасах зібрав майстринь народного мистецтва, артистів, політиків (ВІДЕО)

Черкаський сквер прикрасили вишитими рушниками. Тут зібралися місцеві жителі, вбрані у національний одяг - з нагоди Дня Вишиванки. Інформує...

На Черкащині відремонтують спорткомплекс, де завалилася покрівля

У Камянці, що на Черкащині, планують відремонтувати зал спортивного комплексу «Атлант». На ремонт виділяють понад 700 тис грн. Вже...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x