НовиниТоменко до річниці Євромайдану розповів про помилки нової влади

Томенко до річниці Євромайдану розповів про помилки нової влади

-

- Advertisment -

З нагоди річниці Євромайдану народний депутат родом з Черкащини Микола Томенко розповів про найбільші досягнення і помилки нової влади. Про це інформують у прес-службі радника президента.

На його думку, найбільшим досягненням Євромайдану є патріотизація суспільства і країни.

"Багато українців за цей рік стали справжніми громадянами своєї держави і її патріотами. І це – єдине найбільше досягнення України після подій Майдану", – вважає Томенко.

Натомість, за його словами, існує велика кількість помилок нової влади, найбільша з яких – кадрова.

"Особливо йдеться про так званий "перехідний", післямайданний період, коли вся влада до обрання Президента України була сформована за квотно-партійним принципом. Однак, коли говорять, що партії делегували своїх представників у владу, то це не відповідає дійсності. Насправді лише кілька людей із цих партій визначали всю систему влади", – зауважив політик.

Він прогнозує, що настане час, коли чимало посадовців, починаючи з правоохоронних органів і закінчуючи міністерськими посадами, потраплять під кримінальні розслідування. Адже в цей період не вдалося вирішити головні питання – заарештувати очільників режиму Януковича та зупинити вивезення ними коштів і активів з України.

Коли йдеться про помилки Президента, то, на думку Томенка, його найбільшою кадровою помилкою є призначення Валерія Гелетея Міністром оборони та Валерії Гонтаревої Головою Нацбанку України.

"Якщо першу помилку Президент вже виправив, то другу має невідкладно виправити. Тому я сподіваюсь, що найближчим часом Президент ухвалить рішення про призначення на посаду Голови НБУ людини, яка буде професійно виконувати свої обов’язки і матиме довіру суспільства", – зазначив Томенко.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Чигирині невідома особа викрала з клумби кущі квітів

Сьогодні, 18 травня, невідомий зловмисник близько четвертої години ранку поцупив з клумби кущі квітів. Про це повідомляє пресслужба Чигиринської...

У Черкасах зіткнулися два авто, водія Mitsubishi госпіталізували

ДТП сталася вчора близько 13:30 години у Черкасах. 76-річного водія Mitsubishi  госпіталізували. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Черкаській...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x