додому Новини Ткаченко розповів про найперспективніші галузі інвестування на Черкащині

Ткаченко розповів про найперспективніші галузі інвестування на Черкащині

0

Губернатор Черкащини Юрій Ткаченко вже отримує перші відгуки з приводу інвестувань. Особливої уваги заслуговує питання перспектив видобутку корисних копалин на території області. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

За словами Ткаченка, більшість пропонованих тем обговорюватимуться у профільних управліннях та департаментах.

"Багато хто в Україні та за її межами вже знає про вже діючий видобуток бурого вугілля на Катеринопільщині й Звенигородщині чи про найбільше Черкаське родовище бентоніту (видобуток на ділянці Дашуківська) – це родовище містить понад 85 % бентонітів. Родовищами корисних копалин загальнодержавного значення є Танське, Північно-Танське, Старобабанське і Городищенське родовища облицювального каменю (у Городищенському видобувають лабрадорит, решта – граніт). Значні Новоселицьке та Мурзинське родовища вторинних каолінів", – написав він у соцмережі.

Як зазначає голова ОДА, загалом на території Черкащини є понад чверть тисячі родовищ корисних копалин.

"Звісно, це не означає, що видобуток корисних копалин у кожній з цих місцин одразу буде рентабельним, на частині інших – навпаки, вже ведеться видобуток копалин. По кожному з родовищ і по перспективах видобутку корисних копалин на території Черкащини фахівці готові надати вичерпну інформацію для потенційних інвесторів", – зазначив Ткаченко.

Джерело: Facebook

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version