додому Новини Черкаси «Тепер я дивлюсь на світ по-іншому»: черкащанка завдяки допомозі небайдужих подолала рак...

«Тепер я дивлюсь на світ по-іншому»: черкащанка завдяки допомозі небайдужих подолала рак (Відео)

0

Майже пів року тому лікарі виявили у черкащанки Олесі Кондратюк злоякісну пухлину, яка атакувала колінний суглоб. 41-річній жінці необхідно було терміново зібрати 300 тисяч гривень на операцію.

Завдяки допомозі небайдужих, сьогодні мама двох дітей з позитивним настроєм робить перші кроки у здоровому тілі. Про це розповідають на Facebook-сторінці управлінської компанії «Нова якість», де Олеся працює маляркою.

«Хвороба з’явилася, як грім серед ясного неба. У мене було менше двох тижнів, аби зібрати 300 000 гривень на дороговартісну операцію. Я ніколи не думала, що від грошей може залежати життя», – з острахом пригадує Олеся.

Жахливі розпираючі болі, які будили серед ночі. Заборона ходити, аби не лопнула капсула, в якій розвивалася саркома. Та більше мучив не так фізичний біль, як боротьба з собою, додає жінка. Вона розуміла, що без допомоги інших не обійтися. Однак не знала, як просити в людей кошти.

«Я не вірила, що так багато людей відгукнуться на мою проблему. Завдяки рідним, колегам із «Нової якості» та всім небайдужим – у мене з’явився шанс на життя. Дякуючи вам, мені вдалося зібрати 150 000 гривень. Це був перший значний крок і надія, що я буду жити», – додає Олеся Кондратюк.

Лікарі кажуть, жінка народилася «в сорочці». Нещодавно їй провели операцію з видалення пухлини та встановили імплант колінного суглобу. Тож знову вчитися ходити – це мета №1 в її щоденному розпорядку.

«Моральна підтримка людей була для мене всим. Тепер я дивлюсь на світ по-іншому. Я вчуся вірити у слова «все буде добре». Бо по-іншому й не може бути. У будь-якому випадку треба боротися, як мінімум, заради найціннішого – твоєї сім’ї», – упевнена пані Олеся.

Перші впевнені кроки та неймовірна енергія – у цьому відео. Родина Олесі Кондратюк дякуємо небайдужим за оперативну допомогу.

Нагадаємо, сайт vikka.ua неодноразово писав про збір коштів для пані Олесі.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version