НовиниЧеркаси«Тепер я дивлюсь на світ по-іншому»: черкащанка завдяки допомозі...

«Тепер я дивлюсь на світ по-іншому»: черкащанка завдяки допомозі небайдужих подолала рак (Відео)

-

- Advertisment -

Майже пів року тому лікарі виявили у черкащанки Олесі Кондратюк злоякісну пухлину, яка атакувала колінний суглоб. 41-річній жінці необхідно було терміново зібрати 300 тисяч гривень на операцію.

Завдяки допомозі небайдужих, сьогодні мама двох дітей з позитивним настроєм робить перші кроки у здоровому тілі. Про це розповідають на Facebook-сторінці управлінської компанії «Нова якість», де Олеся працює маляркою.

«Хвороба з’явилася, як грім серед ясного неба. У мене було менше двох тижнів, аби зібрати 300 000 гривень на дороговартісну операцію. Я ніколи не думала, що від грошей може залежати життя», – з острахом пригадує Олеся.

Жахливі розпираючі болі, які будили серед ночі. Заборона ходити, аби не лопнула капсула, в якій розвивалася саркома. Та більше мучив не так фізичний біль, як боротьба з собою, додає жінка. Вона розуміла, що без допомоги інших не обійтися. Однак не знала, як просити в людей кошти.

«Я не вірила, що так багато людей відгукнуться на мою проблему. Завдяки рідним, колегам із «Нової якості» та всім небайдужим – у мене з’явився шанс на життя. Дякуючи вам, мені вдалося зібрати 150 000 гривень. Це був перший значний крок і надія, що я буду жити», – додає Олеся Кондратюк.

Лікарі кажуть, жінка народилася «в сорочці». Нещодавно їй провели операцію з видалення пухлини та встановили імплант колінного суглобу. Тож знову вчитися ходити – це мета №1 в її щоденному розпорядку.

«Моральна підтримка людей була для мене всим. Тепер я дивлюсь на світ по-іншому. Я вчуся вірити у слова «все буде добре». Бо по-іншому й не може бути. У будь-якому випадку треба боротися, як мінімум, заради найціннішого – твоєї сім’ї», – упевнена пані Олеся.

Перші впевнені кроки та неймовірна енергія – у цьому відео. Родина Олесі Кондратюк дякуємо небайдужим за оперативну допомогу.

Нагадаємо, сайт vikka.ua неодноразово писав про збір коштів для пані Олесі.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Тальнівська громада на війні втратила 54-річного захисника

На російсько-українській війні обірвалося життя захисника Віктора Валерійовича Курасова. Про це повідомляє пресслужба Тальнівської міської територіальної громади. Сьогодні, 29 квітня,...

Лікувальний заклад із Черкас став партнером відомої клініки з Німеччини

Черкаський кардіологічний центр став партнером німецької клініки Robert Bosch Krankenhaus. Відповідний меморандум про співпрацю підписали днями. Про це повідомив...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x