НовиниЧеркасиТеорія і практика: як навчаються майбутні водії тролейбусів у...

Теорія і практика: як навчаються майбутні водії тролейбусів у Черкасах (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Майбутні водії тролейбусів розпочали тренування на базі комунального підприємства «Черкасиелектротранс». Про це повідомляє власкор vikka.ua.

Три місяці навчання, 428 годин теоретичних та практичних занять. Протягом десяти днів учні опановують тролейбус на території підприємства і лише потім виїзд на тренувальні маршрути вулицями Черкас.

АНДРІЙ КАРПЕНКО, ВОДІЙ- ІНСТРУКТОР
Повинні опанувати витримку, роботу з габаритами, роботу з машиною машина все таки 12 тон і треба мати витримку роботи з контактною мережею і також самим тролейбусом. І далі будемо учити роботу з пасажирами.

Віталій Озеров заради професії водія тролейбуса залишив роботу кухаря у ресторанному бізнесі. Хоче опанувати новий фах, щоб принести якомога більше користі суспільству.

ВІТАЛІЙ ОЗЕРОВ, МАЙБУТНІЙ ВОДІЙ ТРОЛЕЙБУСА
Вирішив змінити професію і пішов на тролейбуси, бо я буду більше користі приносити людям. Зараз ми катаємося третє заняття по колу і цікаво, що ти можеш таку машину вести і це захоплююче.

У групі майбутніх водіїв вісім учнів. Її вдалося набрати завдяки співпраці з обласним центром зайнятості. Війна внесла корективи у навчальний процес, тому ставку нині роблять на жінок. Роботи у навчального відділу підготовки і підвищення кваліфікації водіїв тролейбуса вистачає. На підприємстві бракує 10 кермувальників, нагальною є потреба омолодження кадрів. У разі успішного опанування професії всіх учнів групи готові взяти на роботу.

ОЛЕКСАНДР КОБЗАР, МЕТОДИСТ НАВЧАЛЬНОГО ВІДДІЛУ КП «ЧЕРКАСИЕЛЕКТРТРАНС»
У нас створені нормальні умови роботи. У нас 8-ми годинний робочий день. У нас всі вони захищені соціально. Зарплата, відпускні, лікарняні. Це все у нас виплачується. Люди, які до нас прийшли, попрацювали кондукторами у приватних перевізників, кажуть, що умови праці це небо і земля.

Олександр Іващенко, Генадій Ємельянов, телеканал «ВІККА»

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські патрульні затримали водія, який зливав невідому речовину в лісову зону

Патрульні виявили та затримали автомобіль, водій якого зливав невідому речовину з неприємним різким запахом в лісову зону без дозволу....

Що задекларував народний депутат, обраний від Золотоноші

Народний депутат України Віталій Войцехівський, обраний від Золотоніського округа, задекларував заробітну плату і заощадження. Про це йдеться в його...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x