Новини"ТЕМП" передав у зону АТО допомоги на півмільйона гривень...

"ТЕМП" передав у зону АТО допомоги на півмільйона гривень (ФОТО)

-

- Advertisment -

ПАТ "ТЕМП" за останні кілька місяців передав допомоги підрозділам в зону АТО сумарно на понад півмільйона гривень.

За словами голови правління ПАТ "ТЕМП", депутата Черкаської міської ради від Партії вільних демократів Олександра Згіблова, працівники заводу з перших днів загострення ситуації на Сході допомагали військовим. Адже серед робітників є такі, чиї родичі були мобілізовані чи пішли добровольцями в зону АТО, повідомляє прес-служба ПВД.

Спершу "ТЕМПівці" перераховували кошти і купували маскувальні сітку, а вже згодом відправляли на фронт продукцію, яку виробляє підприємство.

Загалом було виготовлено та передано в зону АТО через волонтерські організації, місцеву "Самооборону" понад 500 спальних мішків, 315 карематів, 250 подушок, 50 матраців, 100 буржуйок.

"Популярністю користувалися буржуйки, виготовлені на "ТЕМПі" із старих газових балонів. Нам їх замовляли цілими партіями. Раді, що завдяки роботі наших спеціалістів вдалося зігріти українських військових", – розповів Олександр Згіблов.

Він зазначив, що "ТЕМП" і надалі допомагатиме армії. Нині підприємство співпрацює з волонтерською організацією "Наш батальйон" та Центром допомоги армії.

"ТЕМП" приступив до виготовлення буржуйок, які працюють на дизпаливі. Це замовлення танкістів і мотострілків. Кілька працівників підприємства нині проходять службу в цих військових підрозділах.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський синоптик спрогнозував погоду на Великдень

Погода травня у місті Черкаси та області вже найближчими днями зміниться: стане більш прохолодною. Про це пише директор Черкаського...

Автівки, мільйонні статки, гроші за кордоном, подарунки: декларації черкаських депутатів від фракції «За Майбутнє»

Елітні автівки, подарунки від батьків, будинки, гаражі і причепи, гроші за кордоном, мільйонні доходи й заощадження задекларували за 2023...

Цікаве:

- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x