НовиниТелефонні шахраї вимагали хабарі від імені головного уманського податківця

Телефонні шахраї вимагали хабарі від імені головного уманського податківця

-

- Advertisment -

Про це розповів Володимир Андрійович Сліпченко, начальник Уманської податкової інспекції. Саме від його імені невідомі зловмисники розсилають смс-повідомлення з номером банківської картки, на яку потрібно скидати кошти, і телефонують з вимогою їм ці кошти терміново перерахувати, інформує сайт 04744.info.

– Дізнався я про такі випадки від людей, які приходили до нашої податкової інспекції із заявами про подібні випадки, – розповідає Володимир Сліпченко. – Насправді ж я нікому з подібними вимогами не телефонував і смс-повідомлень, звичайно, не розсилав. Добре, що знайшлися люди, які не піддалися на обман шахраїв і прийшли до нас, аби розібратися в ситуації. Але я тільки можу здогадуватися, скільки ще є таких людей, які нікуди про ці вимагання не повідомили, або ж ще й перерахували певну суму на вказану картку.

На жаль, знайти і зупинити шахраїв станом на даний час не вдалося, але робота в цьому напрямку ведеться. Громадян, які отримуватимуть подібні дзвінки та смс-повідомлення від шахраїв, просять звертатися із заявами до відділів МВС України та до приймальні Уманської податкової інспекції.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащан розводять на інтим-послугах.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан запрошують у Холодний Яр на “Дику гонку” – як це буде? 

18 травня у Холодному Яру відбудеться забіг з перешкодами "Дика Гонка". Усі зібрані кошти буде скеровано на потреби воїнів...

На Черкащині все ще можливі заморозки – Гідрометцентр 

Погоду у місті Черкаси та області формує Скандинавський циклон. Прохолодна температура ще затримається на території регіону, можливі заморозки. Пише...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x