НовиниЧеркащинаТарифи зростуть утричі: черкаський депутат просить правоохоронців перевірити законність...

Тарифи зростуть утричі: черкаський депутат просить правоохоронців перевірити законність обрання єдиного управителя

-

- Advertisment -

Черкаський депутат Олександр Радуцький звернувся до правоохоронців із проханням перевірити законність перемоги у конкурсі на визначення управителя багатоквартирних будинків підприємства Андрія Бортника "Сантехбудконструкція". Відповідне відеозвернення він розмістив на своїй сторінці у Facebook.

Депутат повідомив, що саме товариство "Сантехбудконструкція" буде із 1 травня обслуговувати наші будинки, котрі не входять до ОСББ. Фірма виграла у чотирьох лотах і це означає, що тарифи зростуть у два-три рази і становитиме близько семи гривень за кв.м.

"Як я й передбачав у конкурсі виграла фірма, керівництво якої наближене до мера Черкас Анатолія Бондаренка. Мене цікавить той факт, чому саме ця фірма виграє всі тендери, що стосуються безпосередньо обслуговування. Буквально місяць тому був конкурс на вивезення негабаритного сміття. Тоді виконком затвердив і підписав на 10 років договір із цією фірмою. Завдяки цьому за кожного жителя Черкас "Сантехбудконструкції" ми будемо додатково сплачувати по 11 гривень. Для прикладу, у 2017 році за ці послуги сплачувалося у 10 разів менше", − повідомив Олександр Радуцький.

Він також зазначив, що на рік ця фірма отримуватиме близько 30 мільйонів гривень. Тому дана ситуація скоріше за все має корупційну складову і правоохоронні органи мають втрутитися в неї, оскільки ці гроші будуть забиратися із кишень черкасців.

"За підприємство Андрія Бортника голосували протягом кількох секунд на позачерговому скликанні виконкому, про який оголосили за 30 хвилин до початку. Тому за всю цю ситуацію буде нести відповідальність Анатолій Бондаренко та заступник мера Ігор Волошин із ВО "Батьківщина", секретар міськради Ярослав Нищик, ВО "Свобода", заступник мера Людмила Бурдонос, представник ВО "Самопоміч". Також за цей проект рішення голосував Ігор Коломоєць, представник ВО "Свобода", та на громадських засадах голосували інші представники цієї партії. Саме вони вирішили долю нашого міста", − підкреслив депутат міськради.

Також він "провангував", що скоріше за все фірма буде неякісно виконувати обслуговування, оскільки одне підприємство не зможе утримувати ту кількість будинків та виконати ту кількість роботи, яку необхідно для підготовки міста до опалювального сезону.

"Я звертаюся до обласного прокурора Сергія Овчаренка, до начальника обласного управління поліції Валерія Лютого, будь ласка, перевірте законність проведення цих конкурсів. Ви маєте право виступити в інтересах громади міста та подати в суд на скасування результатів конкурсів та відповідного рішення виконкому", − підсумував Олександр Радуцький.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаські депутати оскаржуватимуть рішення виконкому про єдиного управителя.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x