НовиниТарифи на електроенергію у нічний час можуть знизити

Тарифи на електроенергію у нічний час можуть знизити

-

- Advertisment -

Національна комісія з державного регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг зменшила для населення тарифний коефіцієнт у години нічного мінімального навантаження енергосистеми. Про це пише "Українська правда".

У схваленому проекті змін до Порядку застосування тарифів на електроенергію передбачають зменшення тарифного коефіцієнту з 0,7 до 0,5 у період з 23-ї до 7-ї години.

Ця норма застосовується у разі використання побутовими споживачами двозонного обліку електричної енергії.

"Запропоновані зміни до Порядку стимулюватимуть населення переходити на споживання електричної енергії у нічний період за зниженим тарифом. Такий підхід дасть можливість вирівнювати графік навантажень ОЕС України та забезпечить зниження обсягів споживання електричної енергії у пікові періоди", – йдеться у повідомленні на сайті комісії.

Раніше міністр енергетики та вугільної промисловості Володимир Демчишин запропонував підприємствам здійснити перехід на роботу в нічний час для зниження споживання електрики.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський синоптик спрогнозував погоду на Великдень

Погода травня у місті Черкаси та області вже найближчими днями зміниться: стане більш прохолодною. Про це пише директор Черкаського...

Автівки, мільйонні статки, гроші за кордоном, подарунки: декларації черкаських депутатів від фракції «За Майбутнє»

Елітні автівки, подарунки від батьків, будинки, гаражі і причепи, гроші за кордоном, мільйонні доходи й заощадження задекларували за 2023...

Цікаве:

- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x