НовиниЧеркащинаТанцюристи із Черкащини – призери престижного світового чемпіонату

Танцюристи із Черкащини – призери престижного світового чемпіонату

-

- Advertisment -

Найпрестижніші хореографічні змагання планети – Чемпіонат світу зі спортивного бального танцю WORLD OPEN CHAMPIONSHIP 2021 – відбулися нещодавно у м. Ассен у Нідерландах. Про це повідомляють на сайті Надросся.

Підкорювали світ мовою танцю і вихованці зразкового танцювального колективу «Фієста» ЦДМТ. Змагатися на світовому паркеті їм довелось із найсильнішими танцювальними парами з різних країн та континентів.

Тріумфальним став виступ талановитих танцівників Матвія Алєксанова та Дарії Дяченко в категорії Ювенали-2. З-поміж понад 70-ти пар вони зуміли вибороти третю сходинку на п’єдесталі Чемпіонату світу. Юні корсунські зірки, залишивши позаду титуловані пари із США та Європи, здобули звання бронзових призерів WORLD OPEN CHAMPIONSHIP2021.

nadrossya.com

Також цьогоріч Матвій та Дарія отримали звання чемпіонів України, чемпіонів Європи IDSА та кандидатів в майстри спорту України.

Яскрава та граційна пара – Данило Пшоно та Валерія Сьомка – з 1/16 потрапили у фінал і посіли почесне 5-те місце.

nadrossya.com

Вольові та творчі якості Данила та Валерії – блискучих танцівників, кандидатів у майстри спорту України – привели їх цього року до численних успіхів. Вони впевнено стали багаторазовими переможцями Чемпіонатів України та переможцями Чемпіонату Європи European championship IDSA в Польщі.

Без перебільшень, зіркова пара – Денис Пшоно та Дарія Жало – представляли колектив у надскладній дорослій категорії Молодь-2. Пара, яка незмінно вражає своїм професійним зростанням, – Артем Авраменко та Мар’яна Чугунова виступали у категорії Юніори-2. Ці пари потрапили в топ-24 кращих пар світу.

nadrossya.com
nadrossya.com

Обидві пари наразі – багаторазові чемпіони України, переможці та призери чемпіонату Європи IDSA, призери цьогорічного Кубка світу IDSA в Польщі.

– Надзвичайно задоволена результатами своїх вихованців, – говорить засновниця та очільниця танцклубу «Фієста» Жанна Лисенко. – Зізнаюсь, що на такі високі досягнення навіть не розраховувала, бо завжди бачу в дітях резерв і всі їхні недоліки, над якими ми щоденно працюємо. Та все ж таки вони змогли, і я надзвичайно ними пишаюся. Пишаюся батьками дітей, які довіряють мені своїх чемпіонів, щоденно підтримують і вірять в нашу спільну перемогу.  

Як повідомляла раніше vikka.ua, на Черкащині створили заказник, щоб зберегти рідкісний вид первоцвітів

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x