НовиниТанцівниця з Черкащини готується підкорити Америку

Танцівниця з Черкащини готується підкорити Америку

-

- Advertisment -

Ольга Айдашева – уродженка Черкас, професійна танцівниця і багаторазова чемпіонка України зі спортивних бальних танців. Нині вона живе та працює у США як тренер і готується до престижних національних змагань. Про це інформує ГромЧе.

Ользі було сім, коли вони з братом уперше потрапили до танцювальної студії у Черкасах. Відтоді і впродовж більш ніж десяти років вони лишалися незмінними танцювальними партнерами.

– Я дуже добре пам’ятаю всі змагання, що ми їх пройшли разом з Костею. Один із яскравих спогадів – це участь у фестивалі "Київський вальс". Ми були ще зовсім невідомою парою і тут – шок – четверте місце! Це був великий успіх, адже пари, з якими змагались у фіналі, брали уроки у потужних іноземних тренерів. Ми ж тренувалися самостійно, – ділиться спогадами Ольга Айдашева, танцюристка і хореограф.

Маленька перемога довела черкащанам, що все можливо. Тож згодом танцювальна пара не побоялась замахнутися на участь у конкурсі найвищого рівня – Блекпул, що відбувається у Великобританії.

– Це була честь представляти Україну на такому всесвітньовідомому заході. Ми легко дісталася до третього раунду, хоч ніхто і не очікував цього від танцювальної пари з невеликого обласного центру, – розповідає Ольга Айдашева, танцюриста і хореограф. – Окрім злетів, звісно, були і розчарування. Проте поразки змушували працювати втричі наполегливіше.

Торік Ольга здобула звання професійного хореографа в міжнародному стандарті і латиноамериканських танцях, американському стилі за версією Асоціації Спортивного Бального Танцю України, Всесвітньої Танцювального Союзу та Національного Танцювального союзу Америки.

Як хореографа її запросили викладати в одну із танцювальних студій Вашингтону. Саме в США Ольга більше зосередилась на тренерській діяльності і нині планує реалізувати себе в першу чергу у викладанні.

– Багато хто запитує: "Як воно – жити в США? Чи не бракує дому?". Звісно, бракує! Але цікаво, що серед моїх учнів – найбільше етнічних українців, – з посмішкою констатує дівчина. – Нині я активно готуюсь до чемпіонатів Національного танцювального союзу Америки в категорії Професіонал-Аматор. Це забирає практично увесь мій час. Хоча, разом з цим я й сама намагаюсь увесь час зростати професійно, адже коли працюєш за кордоном, твої попередні заслуги цінують лише на перших порах. Згодом маєш довести усе на практиці.

Як повідомляв сайт vikka.ua, хореографи з Черкащини привезли з Болгарії чотири гран-прі.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як знайти роботу в Черкасах без досвіду: покроковий гайд

Пошук першої роботи може бути викликом, особливо якщо ви не маєте попереднього досвіду. Проте, навіть без досвіду, можна вдало...

У Черкасах заасфальтували тротуар на вулиці Смілянській (ФОТО)

Комунальники завершили роботи з асфальтування пішохідного тротуару та переходів на вулиці Смілянській у Черкасах. Про це повідомляє КП «Челуаш». Тепер...

Цікаве:

Як знайти роботу в Черкасах без досвіду: покроковий гайд

Пошук першої роботи може бути викликом, особливо якщо ви...

Черкаські мистецькі школи оголошують набір учнів: як туди потрапити?

Мистецькі школи Черкас запрошують на навчання дітей віком від...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x