НовиниЧеркащина"Там йому і місце": Радуцький про затриманого на хабарі...

"Там йому і місце": Радуцький про затриманого на хабарі Савіна

-

- Advertisment -

Директор департаменту архітектури та містобудування Артур Савін, якого напередодні затримали на хабарі у 365 тисяч гривень, разом з міським головою був причетний до незаконної забудови набережної. Про це та інші справи затриманого на хабарі посадовця на прес-конференції 17 листопада розповів секретар міськради Олександр Радуцький, передає кореспондент vikka.ua.

"Депутати на позачерговій сесії міської ради 1 листопада висловили недовіру Савіну. У них були зауваження щодо роботи департаменту та до самого керівника в цілому. Наш мер це рішення наступного дня заветував, – нагадав він. – Хочу сказати, що це було підозріло і дуже дарма. Там, де перебуває Савін зараз, там йому і місце".

Секретар міської ради впевнений, що в ситуації з депутатом Бінусовим , яка була пов'язана з незаконним будівництвом, були замішані міський голова та Артур Савін. Також він зазначив, що є додаткові факти, які він може надати правоохоронним органам, де міський голова має пряме відношення до незаконної забудови мікрорайону Митниця.

Також секретар міської ради розповів про останню справу Савіна.

"Ми всі, як депутати, так і звичайні містяни зацікавлені в будівництві заводу з переробки твердих побутових відходів на черкаського полігоні. Цілий рік Савін "народжував", які саме мають бути умови тендеру, потім його оголосили. Встиг підписати заявку на тендер, та не встиг реалізувати. Після визначення переможця тендер чомусь скасували. Ціна питання була 46 мільйонів гривень.

"У новому конкурсі на тендер вказано, що в будівництві може брати участь будь-яка ФОП із будь-якою лопатою. Ніде в тендері не вказано, що це роботи підвищеної небезпеки. Там має бути спеціальна техніка. Дивно, що минулого року це було, а цього вже немає", – розповідає він. – Ігри Савіна можуть довести до того, що ми дійсно скоро зайдемо в глухий кут".

Як повідомляв сайт vikka.ua, СБУ оприлюднила, як відбувалось затримання Савіна.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах дітей та підлітків навчали дбати про своє ментальне здоров’я (ВІДЕО)

Стійкість молоді – сила нації. У Черкасах дітей та підлітків навчали дбати про своє ментальне здоров’я. Інформує ВІККА. Важливо підтримувати...

«HR-вулик» зібрав у Черкасах власників бізнесу, директорів підприємств та фахівців з роботи з персоналом (ВІДЕО)

Нові виклики перед роботодавцями. «HR-вулик» зібрав у Черкасах власників бізнесу, директорів підприємств та фахівців з роботи з персоналом. Повідомляє...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x